- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.401
Boğa boğa uyumu nasıldır
Vayyy bak ne guzel adamyola gelmis :)Dün geç yazdı bende sonra konuşuruz dedim bitirdim konuşmayı normalde surat asardım sonra baktım başka mesaj yok uyumuş iyi geceler dedim yine surat asmadım ki bu ikinci kavga sebebimdinama sabah br kalktım her gün 2 mesaj atan adam 6 7 tane atmış öyle özledim böyle seviyorum diye sonra dedi zaten gönlünü almak istedim sen surat yapınca gönlünü alasım gelmiyor ama böyleyken seve seve yapıyorum dedi :)
hemen mi daha karpuz keseceğdikİnşallah canım, hadi git kocanın koynuna sen
Bilmezmiyim hep biliyorum canım ama uygularken çok zorlanıyorum öyle çaba harcıyorum ki susmak için anlatamam :)Adam kendi ağzıyla söylemiş, sende bal gibi biliyorsun nasıl davranman gerektiğini zaten :)
Git kocanla kes, birbirinize yedirin, balkona çık üşü yatağa öyle git naz yapmadan sokulursun böylece :)hemen mi daha karpuz keseceğdik
Geldi valla canım :) 22 yaşındayım :)Vayyy bak ne guzel adamyola gelmis :)
Sen ksc yasindsydin tatlim?
ahaha tavsiyelerde uç noktaGit kocanla kes, birbirinize yedirin, balkona çık üşü yatağa öyle git naz yapmadan sokulursun böylece :)
nasıl zor mesela ne gibiBiraz zor galiba.
Zamanla sende alışcan bu sorun olmaktan çıkacak. Düşünki karşındaki yapsa istemediğin şeyleri, seninde içinden gelmez ona sıcak davranmak.Bilmezmiyim hep biliyorum canım ama uygularken çok zorlanıyorum öyle çaba harcıyorum ki susmak için anlatamam :)
Evet canım aynen ama bazen onun işine geliyor susmam sallamıyor o zaman ne yapmalıyımZamanla sende alışcan bu sorun olmaktan çıkacak. Düşünki karşındaki yapsa istemediğin şeyleri, seninde içinden gelmez ona sıcak davranmak.
Bedava evlilik danışmanlığı yapıyoruz, faydalan bence :)ahaha tavsiyelerde uç nokta
Boğa burcu erkegi de kadıni da fazla inat oluyor. Sizde iko imat boğa bulmussuz birbirinizi. Allah etrafinizdakilere yardim etsinneden ki hangi konuda
Adam uyurken susmuyormusun canım, nasıl sallasın uyuyor zaten :) Siz nişanlısınız demi?Evet canım aynen ama bazen onun işine geliyor susmam sallamıyor o zaman ne yapmalıyım
Bu adamlara taktik uyguluycan canim yoksa yola gelecekleri yokGeldi valla canım :) 22 yaşındayım :)
Hemde ne inat canım ama o beni solluyor valla ben haksız oluyorum geneldeBoğa burcu erkegi de kadıni da fazla inat oluyor. Sizde iko imat boğa bulmussuz birbirinizi. Allah etrafinizdakilere yardim etsin
Yok uyurken değil mesela oyun oynarken ben an kızayım ama susayım sorun yok gibi davranayım işine geliyorAdam uyurken susmuyormusun canım, nasıl sallasın uyuyor zaten :) Siz nişanlısınız demi?
Zeytinyağı gibi cıkıyo hemensu ustune dimiHemde ne inat canım ama o beni solluyor valla ben haksız oluyorum genelde
nasıl zor mesela ne gibi
Oyun oynarken neden kızıyorsun peki? Düzgün anlat ki önce hanginiz sorunlu onu bileyimYok uyurken değil mesela oyun oynarken ben an kızayım ama susayım sorun yok gibi davranayım işine geliyore haliyle ben daha çok deli oluyorum Sözlüyüz canım biz nişan seneye kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?