İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:) Ben etrafımda ki sorunlu evlilikleri izleyerek çok şey öğrendim, evliliğimde hepsinden uzak durdum çok şükür daha bir kere bile birbirimizi kırmadık İstediğin noktada yardımcı olurum tabi :)
Şuanlık çok iyi gidiyorum çenemi tutmayı öğrendim o alttan alıyor gönlümü alıyor inşallah değişmem :)

Şuanlık çok iyi gidiyorum çenemi tutmayı öğrendim o alttan alıyor gönlümü alıyor inşallah değişmem :)
Bak gördün mü sen nasılsan, karşındaki ona göre şekil alıyor :) Değişme, mutluğu istiyorsan, huzurlu olmak istiyorsan bunu karakterin haline getir :)

Bak gördün mü sen nasılsan, karşındaki ona göre şekil alıyor :) Değişme, mutluğu istiyorsan, huzurlu olmak istiyorsan bunu karakterin haline getir :)
Dün geç yazdı bende sonra konuşuruz dedim bitirdim konuşmayı normalde surat asardım sonra baktım başka mesaj yok uyumuş iyi geceler dedim yine surat asmadım ki bu ikinci kavga sebebimdin ama sabah br kalktım her gün 2 mesaj atan adam 6 7 tane atmış öyle özledim böyle seviyorum diye sonra dedi zaten gönlünü almak istedim sen surat yapınca gönlünü alasım gelmiyor ama böyleyken seve seve yapıyorum dedi :)

Adam kendi ağzıyla söylemiş, sende bal gibi biliyorsun nasıl davranman gerektiğini zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…