İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Tatlım erkeklerin hangisi, romantik ve düşünceli :)
Kavgayı anlat bakim, sen mi çok alıngansın.
gece bişey yüzünden arkasını döndü yattı ben de sabah kalkınca bu hep böylemi olacak dedim sinir oldum sonra benim hattımı taşıyacaktık o olmamış ona sinirlendi ben de kahvaltı hazırlamıştım yanımda oturup kumandayla oynayıp kahve içiyordu dedim ne yapıyorsun sen böyle garip garip tavırlar yok tavır yapmıyormuş bilmem ne ağzını değişik değişik şekillere soktu bende çıktım kapıyı çarptım arkamdan geldi bağırma bağırma diye sonra da bişey demeden evden çıktı gitti.. Konuşmuyorum işte şu an

ben akrep o oğlak

Burç uyumu olarak çok uyumlusunuz.
Dikine traş etmek oğlaklarda genelde fayda etmez aklında olsun.
Hasta falanmı ortada salgın ya uşutme grip, eğer hasta ise çoğu erkeğin aksiliği üstünde olur, kaba halleri ellerinde olmadan ortaya çıkıyo genelde.
Geçmiş olsun kusluğunuz için, olur böyle şeyler takma kafana.

Bak şimdi tatlım, erkeği sen yönlendireceksin, arkasını döndü mü arkasından sarıl, cilve yap kendine döndür, o senin kocan gurur olayı bitti artık. Sen ona bu tarz yaklaşımlarda bulun emin ol o da senin gibi olacak zamanla, şimdi daha alışma dönemindesiniz nasıl başlarsa öyle devam eder.
Benimkide arkasını döner bana döndürmem 3 saniye. Herşeyde küsme, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, öküze ne yapmaz :)

Teşekkür ederim yorum için, inşAllah düzeliriz.. Yok hasta değil sınav var haftasonu ama ne alakası var bunun arkasına sığınmasın : (

Klasik oğlak erkeği, elbet anlar hatasını gelir gonlunu alır senin.
Ama uyumlusunuz bence, merak etme.
Ne demişler haticeye değil neticeye bak...

e hep ben mi yapacam bunu madem gurur yok o niye gelmiyor gitti yattı şimdi gideceğimi sanmasın yanına egoist.

Teşekkür ederim yorum için, inşAllah düzeliriz.. Yok hasta değil sınav var haftasonu ama ne alakası var bunun arkasına sığınmasın : (

Tamam işte ona gerilmiş, ama haklı değil, zamanla birbirinizi ve evliliği tanıyıp zamanla birbirinize adapte olacaksınız....
Evlilik bazen sabır ister....

Burçlardan anlıyormusun canım sen

Klasik oğlak erkeği, elbet anlar hatasını gelir gonlunu alır senin.
Ama uyumlusunuz bence, merak etme.
Ne demişler haticeye değil neticeye bak...
ben sanmıyorum gidip yattı
Ama canim siz nisanliykende 10 numara bir cift degildiniz. Dugune 2 hafta kala araniz açıktı... Alısamadin mi öküzlüklerine
ama evlendik insan biraz yumuşak olur daha 1 ay bile olmadı : (

e hep ben mi yapacam bunu madem gurur yok o niye gelmiyor gitti yattı şimdi gideceğimi sanmasın yanına egoist.
:) Hep sen yapmayacaksın sen onu öyle durumlarda idare edersen o da seni edecek, ben azıcık surat asayım benimki arı gibi olur, çünkü o surat astığında ben öyleyim.
Bak git güzel güzel konuş, sorunları yatağa taşımayalım de, nasıl kavga edersek edelim sarılarak uyuyalım de, bütün kavgalar yatakta biter, orda sırtınızı dönmeyin birbirinize, sakın sakın yatağı ayırma mesela. Evlilik o noktada çatırdar.

Son düzenleme:
ben sanmıyorum gidip yattı

ama evlendik insan biraz yumuşak olur daha 1 ay bile olmadı : (
Huylu huyundan vaz gecer mi tatlım? En büyük hata bu iste,evlenince duzelir kafası onu öyle kabul edeceksin canim,incelik bekleyip huzurunu bozma. Ne kadar az beklenti,o kadar cok huzur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…