- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.341
Birbirinize alışma evresindesiniz ondandır, az sabırlı oluntartşıyoruz.. şu an konuşmuyoruz mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birbirinize alışma evresindesiniz ondandır, az sabırlı oluntartşıyoruz.. şu an konuşmuyoruz mesela
Bizim yeni gelinin derdine derman olalım, rahatlatalım dedikde bi var bi yok :)Bende yatagıma yattım: )
Telden giriyom şuan.
Eee kızlar.....
bilemiyorum : (Birbirinize alışma evresindesiniz ondandır, az sabırlı olun
bilmiyorum daha 1 ay olmadı, düşüncesiz ve öküz kendisi : (Ama nedendaha ne kadar oldu siz evleneli,cicim aylariniz bile bitmedi. Sorun ne canim?
bilemiyorum : (
bilmiyorum daha 1 ay olmadı, düşüncesiz ve öküz kendisi : (
Tatlım erkeklerin hangisi, romantik ve düşünceli :)bilemiyorum : (
bilmiyorum daha 1 ay olmadı, düşüncesiz ve öküz kendisi : (
ben akrep o oğlakBurçlarınız ne?
gece bişey yüzünden arkasını döndü yattı ben de sabah kalkınca bu hep böylemi olacak dedim sinir oldum sonra benim hattımı taşıyacaktık o olmamış ona sinirlendi ben de kahvaltı hazırlamıştım yanımda oturup kumandayla oynayıp kahve içiyordu dedim ne yapıyorsun sen böyle garip garip tavırlar yok tavır yapmıyormuş bilmem ne ağzını değişik değişik şekillere soktu bende çıktım kapıyı çarptım arkamdan geldi bağırma bağırma diye sonra da bişey demeden evden çıktı gitti.. Konuşmuyorum işte şu anTatlım erkeklerin hangisi, romantik ve düşünceli :)
Kavgayı anlat bakim, sen mi çok alıngansın.
ben akrep o oğlak
Bak şimdi tatlım, erkeği sen yönlendireceksin, arkasını döndü mü arkasından sarıl, cilve yap kendine döndür, o senin kocan gurur olayı bitti artık. Sen ona bu tarz yaklaşımlarda bulun emin ol o da senin gibi olacak zamanla, şimdi daha alışma dönemindesiniz nasıl başlarsa öyle devam eder.gece bişey yüzünden arkasını döndü yattı ben de sabah kalkınca bu hep böylemi olacak dedim sinir oldum sonra benim hattımı taşıyacaktık o olmamış ona sinirlendi ben de kahvaltı hazırlamıştım yanımda oturup kumandayla oynayıp kahve içiyordu dedim ne yapıyorsun sen böyle garip garip tavırlar yok tavır yapmıyormuş bilmem ne ağzını değişik değişik şekillere soktu bende çıktım kapıyı çarptım arkamdan geldi bağırma bağırma diye sonra da bişey demeden evden çıktı gitti.. Konuşmuyorum işte şu an
Teşekkür ederim yorum için, inşAllah düzeliriz.. Yok hasta değil sınav var haftasonu ama ne alakası var bunun arkasına sığınmasın : (Burç uyumu olarak çok uyumlusunuz.
Dikine traş etmek oğlaklarda genelde fayda etmez aklında olsun.
Hasta falanmı ortada salgın ya uşutme grip, eğer hasta ise çoğu erkeğin aksiliği üstünde olur, kaba halleri ellerinde olmadan ortaya çıkıyo genelde.
Geçmiş olsun kusluğunuz için, olur böyle şeyler takma kafana.
gece bişey yüzünden arkasını döndü yattı ben de sabah kalkınca bu hep böylemi olacak dedim sinir oldum sonra benim hattımı taşıyacaktık o olmamış ona sinirlendi ben de kahvaltı hazırlamıştım yanımda oturup kumandayla oynayıp kahve içiyordu dedim ne yapıyorsun sen böyle garip garip tavırlar yok tavır yapmıyormuş bilmem ne ağzını değişik değişik şekillere soktu bende çıktım kapıyı çarptım arkamdan geldi bağırma bağırma diye sonra da bişey demeden evden çıktı gitti.. Konuşmuyorum işte şu an
Ama canim siz nisanliykende 10 numara bir cift degildiniz. Dugune 2 hafta kala araniz açıktı... Alısamadin mi öküzlüklerinebilmiyorum daha 1 ay olmadı, düşüncesiz ve öküz kendisi : (
e hep ben mi yapacam bunu madem gurur yok o niye gelmiyor gitti yattı şimdi gideceğimi sanmasın yanına egoist.Bak şimdi tatlım, erkeği sen yönlendireceksin, arkasını döndü mü arkasından sarıl, cilve yap kendine döndür, o senin kocan gurur olayı bitti artık. Sen ona bu tarz yaklaşımlarda bulun emin ol o da senin gibi olacak zamanla, şimdi daha alışma dönemindesiniz nasıl başlarsa öyle devam eder.
Benimkide arkasını döner bana döndürmem 3 saniye. Herşeyde küsme, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, öküze ne yapmaz :)
Teşekkür ederim yorum için, inşAllah düzeliriz.. Yok hasta değil sınav var haftasonu ama ne alakası var bunun arkasına sığınmasın : (
Burçlardan anlıyormusun canım senBurç uyumu olarak çok uyumlusunuz.
Dikine traş etmek oğlaklarda genelde fayda etmez aklında olsun.
Hasta falanmı ortada salgın ya uşutme grip, eğer hasta ise çoğu erkeğin aksiliği üstünde olur, kaba halleri ellerinde olmadan ortaya çıkıyo genelde.
Geçmiş olsun kusluğunuz için, olur böyle şeyler takma kafana.
ben sanmıyorum gidip yattıKlasik oğlak erkeği, elbet anlar hatasını gelir gonlunu alır senin.
Ama uyumlusunuz bence, merak etme.
Ne demişler haticeye değil neticeye bak...
ama evlendik insan biraz yumuşak olur daha 1 ay bile olmadı : (Ama canim siz nisanliykende 10 numara bir cift degildiniz. Dugune 2 hafta kala araniz açıktı... Alısamadin mi öküzlüklerine![]()
:) Hep sen yapmayacaksın sen onu öyle durumlarda idare edersen o da seni edecek, ben azıcık surat asayım benimki arı gibi olur, çünkü o surat astığında ben öyleyim.e hep ben mi yapacam bunu madem gurur yok o niye gelmiyor gitti yattı şimdi gideceğimi sanmasın yanına egoist.
e hep ben mi yapacam bunu madem gurur yok o niye gelmiyor gitti yattı şimdi gideceğimi sanmasın yanına egoist.
Huylu huyundan vaz gecer mi tatlım? En büyük hata bu iste,evlenince duzelir kafasıben sanmıyorum gidip yattı
ama evlendik insan biraz yumuşak olur daha 1 ay bile olmadı : (