- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.321
Adamlar kendi liginde 17 sırada bize gidip gelip 4 gol atıyorlar, bizim takım bu kadar işe aramaz işte. Taraftarda iyi yapyor. Bu takım insanlıktan anlamıyor, adam olmuyor4 gol yedik yani e müstahak bize hakettik üzülmedim daha geçen gün yedik 4 alışıyorlar demek ki..
Taraftar birşey yaptı demi ben anlamadım orayı sisler falan noldu ordaAdamlar kendi liginde 17 sırada bize gidip gelip 4 gol atıyorlar, bizim takım bu kadar işe aramaz işte. Taraftarda iyi yapyor. Bu takım insanlıktan anlamıyor, adam olmuyor
Meşaleyle sandalyeleri yaktılar, olay çıkarıyorlar, takım zaten bizi rezil ediyor dünyaya, taraftarda ayrıca rezil ediyor.Taraftar birşey yaptı demi ben anlamadım orayı sisler falan noldu orda
Savunulacak bir tarafı kalmadı yani desene.. Bundan sonra kimin maçları var hala şansımız var mıMeşaleyle sandalyeleri yaktılar, olay çıkarıyorlar, takım zaten bizi rezil ediyor dünyaya, taraftarda ayrıca rezil ediyor.
Ne şansı ya, sıfır çekmediğimize dua edelim :)Savunulacak bir tarafı kalmadı yani desene.. Bundan sonra kimin maçları var hala şansımız var mı
Şimdi yarın facede bir ton caps olurNe şansı ya, sıfır çekmediğimize dua edelim :)
Selam canım hoş geldin :)selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Var tabi daha çok 4 leriz :)Şimdi yarın facede bir ton caps olurGs maçı var mı bir daha
hoşbuldum napıyonuzSelam canım hoş geldin :)
İyi canım laklak yapıyoruz, sen napıyorsun yeni gelin :)hoşbuldum napıyonuz
Oh iyi o halde bir an korkmuştum iki de kalcaz diye :)Var tabi daha çok 4 leriz :)
pek yeni gelinlik bi halim kalmadı malesef öyle takılıyorum : )İyi canım laklak yapıyoruz, sen napıyorsun yeni gelin :)
Niye kızz??pek yeni gelinlik bi halim kalmadı malesef öyle takılıyorum : )
Napıyonn kizzz taze geliinnn selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anaaa noldu kiiipek yeni gelinlik bi halim kalmadı malesef öyle takılıyorum : )
tartşıyoruz.. şu an konuşmuyoruz meselaNiye kızz??
Napıyonn kizzz taze geliinnn 
Anaaa noldu kiii
tartşıyoruz.. şu an konuşmuyoruz mesela
Ama nedentartşıyoruz.. şu an konuşmuyoruz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?