- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.281
Daha ucuzuna bile alırsın, hediye mi alcan? kendine mi?kızlar 400tlye altın künye alabilirmiyimki acaba?
Waaooowwww   bu da benden ssna gelsin
Evet alabilirsin ben 300e bile görmüştüm :)kızlar 400tlye altın künye alabilirmiyimki acaba?
Daha ucuzuna bile alırsın, hediye mi alcan? kendine mi?
Künye öyle çok pahalı birşey değil canım, gittikçe değeri artan şeyler var tabide, ben 2 tane aldım biri 250 biri 200 dü kalınlığıda normal, yani ben fiyatına değil modeline bakarak almıştım.gerçektenmi? ince bişeymi olur yoksa orta kalınlıkmı?
70in altına inersem eşim 400tl söz verdi ya: ))))) onunla alırım belki diye düşündümde....
kendime canımcım.
Rica ederim bebisimm   güzelmiş teşekkürler.......
Künye öyle çok pahalı birşey değil canım, gittikçe değeri artan şeyler var tabide, ben 2 tane aldım biri 250 biri 200 dü kalınlığıda normal, yani ben fiyatına değil modeline bakarak almıştım.
4 yemeden rahat etmez bizimkiler2-0 oldu hay sövecem
Ben ne zaman izlesem yeniliyoruz ya valla sinir oldum artık4 yemeden rahat etmez bizimkiler
Bulursun canım nettende araştır hatta :) Model beğenyok değer açısından düşünmedim, çok incecik bişey olmasın diye, inceden ziyada daha kalınca gösterişli modelleri sevdiğim için sordum, incecik künyeleri sevmiyorum ben, bari orta kalınlıkta olsun diye sordum.
iyi demek isteğime göre bişeyler bulabilcem sevindim buna: )
teşekkürler kızlar.....
İzleme bakalım skor değişecek mi? Totem yapalım, işimiz totemlere kaldı :)Ben ne zaman izlesem yeniliyoruz ya valla sinir oldum artık
Tamam kanal açık ama bakmıyorum şuan zaten işim var her kafamı kaldırıp baktığımda gol yedik..İzleme bakalım skor değişecek mi? Totem yapalım, işimiz totemlere kaldı :)
Tamam kanal açık ama bakmıyorum şuan zaten işim var her kafamı kaldırıp baktığımda gol yedik..
An itibariyle onu da yaptım gol atarsak haber verşn zira bunlar amacımız gol yemek zannediyorkapat evladım sen tvyi bakıyım: )
An itibariyle onu da yaptım gol atarsak haber verşn zira bunlar amacımız gol yemek zannediyor
Kaplanburcun ne?
Boğayım ben sennburcun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?