- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.881
Ben geldimmmmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele o kaşlar ömre bedelBence benziyor agiz yapisi
Tugceyi hic benmiyorum
Nuru begeniyorummmm
Hosgeldin domates canagimmmmmBen geldimmmmm![]()
Kimin tugcenin mi nurun mu canimhele o kaşlar ömre bedel
travestı kaşına benzıyor![]()
tugcenınKimin tugcenin mi nurun mu canim
Kiz cok kibar yahele o kaşlar ömre bedel
travestı kaşına benzıyor![]()
Beğendin miHosgeldin domates canagimmmmm
Ya o kizi hic begenmiyorum cikinca kanal degistiriyorum o derece yani. Bana tarz gelmiyor bazen guzel giyniyor . cocukca konusmasi bana itici geliyortugcenın![]()
kıbar olacam dıye kırılacakYa o kizi hic begenmiyorum cikinca kanal degistiriyorum o derece yani. Bana tarz gelmiyor bazen guzel giyniyor . cocukca konusmasi bana itici geliyor
Ben disardan geldim isinmaya calisiyorum havada gunes vardi ama aksama dogru buz gibi oldu hava yaBeğendin minapıyonuz
Bizim oraya ciktigimizi dusunsene bensana agzini yalarimmmmmmm acayip tarzsin derimmmm heeee birde o dovmeleri sildir derim ghahahahaakıbar olacam dıye kırılacak
kendını saf göstermeye calısıyor.![]()
Bizim oraya ciktigimizi dusunsene bensana agzini yalarimmmmmmm acayip tarzsin derimmmm heeee birde o dovmeleri sildir derim ghahahahaa
Ablamlar çok beceriklidir benim, onlardan öğreniyorum :)Ben disardan geldim isinmaya calisiyorum havada gunes vardi ama aksama dogru buz gibi oldu hava ya
Sen neler yapiyorsun canim
Yapinca resim koyarim buraya canimmmm sende boyle tarifler varaa salla bana =)
Ben otururkeen dedikodu yaparimmmm hihbende amma gulerım heee
ben oraya cıksam ota boka gulerım tutamam kendımıen sonunda da özlemlesırız heralde
pinkodan haberim var canım bende bi duş alıp gelimBen disaridan geldim pinkosunda kocasi rahatsizlanmis onunla ilgileniyordu
Fena usudum ya
Ben otururkeen dedikodu yaparimmmm hih
Valla kuzum et olsun da yemekte genelde etli yemek tarifi ver canim bizimkiler et oburAblamlar çok beceriklidir benim, onlardan öğreniyorum :)
Var tabi klasik yemek yapmam pek, benimki yeme sorunlu olduğu için değişik şeyler yapıyorum :)
Isınamadın mi daha..
Ben dedikodu yapmam diyenlerin hepsi dedikodu yapiyor bana gore hahaha...........yapmayan mı var
bence de.. yaa demek öyle oliyyBen dedikodu yapmam diyenlerin hepsi dedikodu yapiyor bana gore hahaha
Sor senin su imzadaki videodan dolayi sayfa zor aciliyor ya =)