- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.781
O katılacak ki zaten, selamı var bu arada :)İnat etmesinde gelsin onsuz cekilis yapmiycazzzz gelsin
Alın tabi favori sizsiniz :):)
Yok canim uyumadim gece mac izledik film izleyelim derken gecti vakit :)
Heytttt beeee bende inonu tsortumu giydim bum gozlerime de simsiyah makyaj yaptimmmmm maca hazirimmm!m!!!!! Seni seviyorum eylulllllll
Naber fistigimmmm ne kadar guzel bir gun demiselamlar
BeniHeytttt beeee bende inonu tsortumu giydim bum gozlerime de simsiyah makyaj yaptimmmmm maca hazirimmm!m!!!!! Seni seviyorum eylulllllll
Seni daha cok seviyorum hih whatsupp midir nedir onu kullaniyorsunuz siz hih
Bende seni seviyorumSeni daha cok seviyorum hih whatsupp midir nedir onu kullaniyorsunuz siz hih
Ben viber kullaniyordum artik onuda kullanmiyorum hihBende seni seviyorum
Ama onu herzaman kullanımıyoruz ki :) Sık sık kulağını çınlatıyoruz, sende olsaydın diye ama gelmiyorsun
Ben onu dinlemedim yeni mi :)Bundan sonra tek favori sarkim tipim degilsin sarkisi hih
Ayy çok sevindim Tatlım :)Ben viber kullaniyordum artik onuda kullanmiyorum hih
Kuzxum bugun cok iyiyim dediklerini yaptimmm gecti gibi suan =)
Bende uc adam da simdi dinledim kuzum bir tane adam soyluyor ama dile dolaniyor valla =)Ben onu dinlemedim yeni mi :)
Tekrar tesekkur etti! Cani! Dun gece aglayarak uyandim kabus gordum benimkinin yanina kostum ablasiyla uyuyorduk o diger yatakdaydi ben diger.. Ruyamda onun sesini duyuyorum aglamaya basliyorum falan cok kotuydu ya..Ayy çok sevindim Tatlım :)
Allah hayra çıkarsın, hastasındır diye görüyorsundur böyle rüyalarıTekrar tesekkur etti! Cani! Dun gece aglayarak uyandim kabus gordum benimkinin yanina kostum ablasiyla uyuyorduk o diger yatakdaydi ben diger.. Ruyamda onun sesini duyuyorum aglamaya basliyorum falan cok kotuydu ya..
Dun cok yorulmustum o yorgunlukla gece beste uyum birde kabusu gorunce sabah altiya geliyordu uykuya dalarkenAllah hayra çıkarsın, hastasındır diye görüyorsundur böyle rüyaları
Biz o saatte yatağa geçtik anca.Dun cok yorulmustum o yorgunlukla gece beste uyum birde kabusu gorunce sabah altiya geliyordu uykuya dalarken
Ne yapayım tatlım, benimki yine hasta onla ilgileniyorumO n nasilsin pinko! Neler yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?