- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.801
Gecmisnolsun hava bu iyi bi kotu ya bu istanbuldaBiz o saatte yatağa geçtik anca.
Ne yapayım tatlım, benimki yine hasta onla ilgileniyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmisnolsun hava bu iyi bi kotu ya bu istanbuldaBiz o saatte yatağa geçtik anca.
Ne yapayım tatlım, benimki yine hasta onla ilgileniyorum![]()
Aynen canım kv tutturdu kaynımlara gidelim diye, bu halde nasıl gtürcem bilmiyorumGecmisnolsun hava bu iyi bi kotu ya bu istanbulda
Oturun yahu aksam m!acyta var girin battaniyenin altina alim cerezlerinizi maci izleyin kuzum ya =)Aynen canım kv tutturdu kaynımlara gidelim diye, bu halde nasıl gtürcem bilmiyorum
Bencede öyle ama benimkinin gidelim diyeceği tuttu, orda izlecekmişiz maçıOturun yahu aksam m!acyta var girin battaniyenin altina alim cerezlerinizi maci izleyin kuzum ya =)
Ben çıkıyorum canım, hazırlanayım :)Oturun yahu aksam m!acyta var girin battaniyenin altina alim cerezlerinizi maci izleyin kuzum ya =)
O xaman sana da hazirlanip gitmek kaliyorBencede öyle ama benimkinin gidelim diyeceği tuttu, orda izlecekmişiz maçı![]()
yaa hiç sorma buz gibi be neresi güzelNaber fistigimmmm ne kadar guzel bir gun demi
Selam canim naberselam millet
Sogukluk bakimindan demedim be kuzum...yaa hiç sorma buz gibi be neresi güzel
selam veren olmadı bana bende cıktım gittim..
sen nerelerdesin bakym keyifler nasıl :)
ne bakımdan dedin yaSogukluk bakimindan demedim be kuzum...
Napayim canim benim mac izliyoruz izledikce deliriyoruz suan.. Anlayacagin kotuyum. Senden naber
iyi canım senden nber gelmiştim yemek yaptım hadi yarışmya koyayım dedim koydum :) ama şimdi çıkmam lazım yarın görüşürüzSelam canim naber
Canim sakatlandim omzum cok fena yatiyorum benimki sakalasirken kolumu geriye dogru bi aldi kirt etti omzum merhem aldim suan duz bi sekilde yatiyorum cok fenayimne bakımdan dedin ya
bende iyiym şükür nasıl olym işte
yaşayıp gidiyoruz![]()
Bosver eylul her zaman ki kaderimiz bu artik kolum ve omzum cok fenaYa bahtımız kapandı valla. Olmaz böyle
Suan canim bi hayli aciyor kuzumiyi canım senden nber gelmiştim yemek yaptım hadi yarışmya koyayım dedim koydum :) ama şimdi çıkmam lazım yarın görüşürüz![]()
Bosver eylul her zaman ki kaderimiz bu artik kolum ve omzum cok fena
Canim sakatlandim omzum cok fena yatiyorum benimki sakalasirken kolumu geriye dogru bi aldi kirt etti omzum merhem aldim suan duz bi sekilde yatiyorum cok fenayim
Suan daha iyiyim canim merhem ve ilac etki etti kimildatmadan uzaniyorum sagolasin kuzum sen nasilsinPardon canım yeni gördüm bunu çok geçmiş olsun doktora gitseydiniz inş bişi yoktur