- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.741
kv falan mı ay agırlasın bakalım :) ne guzelMisafir ağırlıyor gelin hanım :)
:) Ben onun kadar hizmet etmemişimdir, hiç üşenme yok kızdakv falan mı ay agırlasın bakalım :) ne guzel
:) ee kopruyu gecne kadar edecegız tabı:) Ben onun kadar hizmet etmemişimdir, hiç üşenme yok kızda
Neden kiPsikolojim bozuldu artik ya
Bunaldim cicim napiyorsun bakayim =)Neden ki
gıyamam nettın de bozdunPsikolojim bozuldu artik ya
Birşey oldu sandım, iyi bari sadece sıkılmışsın :) Gittimi misafirinBunaldim cicim napiyorsun bakayim =)
margı altın gunu falan mı yapıyon napıyon sen :)Birşey oldu sandım, iyi bari sadece sıkılmışsın :) Gittimi misafirin
Pilim bitti ya yoruldum valla sabahtan beri nefes nefese kaldi! Acimiyolar bana uhuiuiiiiiuiugıyamam nettın de bozdun
az otur yabancı degılsınız hanımlar ne ıstıyosanız masada cay ocakta sogumasın dıye getırmıyorum de otur dınlen aaPilim bitti ya yoruldum valla sabahtan beri nefes nefese kaldi! Acimiyolar bana uhuiuiiiiiuiu
Ay sorma bi altim gunu ki ne altin gunu of aman ofmargı altın gunu falan mı yapıyon napıyon sen :)
Oturdum zaten yeter ya alistirmaya gelmiyo kimsi yetti gariaz otur yabancı degılsınız hanımlar ne ıstıyosanız masada cay ocakta sogumasın dıye getırmıyorum de otur dınlen aa
Onlar mı acımıyor? Sen mi atlıyon herşeye :)Pilim bitti ya yoruldum valla sabahtan beri nefes nefese kaldi! Acimiyolar bana uhuiuiiiiiuiu
Yok yahu ben mutfakta ben ve benimkinin kuzeniyle oturup muhabbet ediyoruz icerde napayi! OturupBirşey oldu sandım, iyi bari sadece sıkılmışsın :) Gittimi misafirin
Iyi yapıyorsun, otur sohbet et bizide ihmal etme :)Yok yahu ben mutfakta ben ve benimkinin kuzeniyle oturup muhabbet ediyoruz icerde napayi! Oturup
hıhııııı katılıyorum :)Iyi yapıyorsun, otur sohbet et bizide ihmal etme :)
Bakalım kendiside katılacak mı:)hıhııııı katılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?