- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.761
Ben atliyordum birazcik ama bakti! Geldikce geliyor benimki patladi ya hekesin icinde yeter artik dedi kiz yoruldu diye annesini tersledi . ama gercekten cok yoruldum sabahtan beri. Naz cekecek durumda degilim elimden geleni zaten yapiyorum =) kiyamiyorum da bunaldim ama ..Onlar mı acımıyor? Sen mi atlıyon herşeye :)
Afiyet olsun, görüşürüz :)canlar gıdıyorum ben yemek yemelıyım sankı :)
optum sızı gorusuruzzz
Sizl sohbet edesim var zaten canim =)Iyi yapıyorsun, otur sohbet et bizide ihmal etme :)
Yine gel canim benim afiyet olsun =)canlar gıdıyorum ben yemek yemelıyım sankı :)
optum sızı gorusuruzzz
:) Ezdirmesin tabi seni, aferin +1 puanı kaptı bendenBen atliyordum birazcik ama bakti! Geldikce geliyor benimki patladi ya hekesin icinde yeter artik dedi kiz yoruldu diye annesini tersledi . ama gercekten cok yoruldum sabahtan beri. Naz cekecek durumda degilim elimden geleni zaten yapiyorum =) kiyamiyorum da bunaldim ama ..
Valla ya ezdirmiyor hiz =) yerim,onu ben =):) Ezdirmesin tabi seni, aferin +1 puanı kaptı benden
Mesajlarına baksan bilirsin :)Yine nereye kactin pinkooooooo
Valla ya ezdirmiyor hiz =) yerim,onu ben =)
Hosgeldin canimBen geldim
Napıyorsun tatlım?Hosgeldin canim
Hic bir sey apmiyorum oturuyorum tek basima mutfakta bu tablete sifre nasil konuyor kuzumNapıyorsun tatlım?
Bakıp anlatayım canımHic bir sey apmiyorum oturuyorum tek basima mutfakta bu tablete sifre nasil konuyor kuzum
Hic bir sey apmiyorum oturuyorum tek basima mutfakta bu tablete sifre nasil konuyor kuzum
Tamam canim benim =)Bakıp anlatayım canım
Sagolasim fistigim benim =) lokus nerelerde o cimcimeBazı tabletlerde de Ekran Kilidini yapılandır olarak geçebilir.
- İlk olarak ana menüye giriyoruz.
- Daha sonra ayarlar kısmına geliyoruz.
- Buradan Güvenlik kısmını seçiyoruz. Bu bazı tabletlerde güvenlik değil de Konum ve Güvenlik olarak adlandırılmış olabiliyor.
- Buradan Ekran Kilidi kısmını seçiyoruz.
Eğer daha önceden bir şifre ayarlandıysa PIN kodunu girmeniz gerekebilir. Eğer ilk defa şifre koyacaksanız buna gerek yok.
Aşağıda bu seçenekler ve nasıl olduklarını açıklayacağım.
- Ekran kilidi görünümünü seçin ya da türünü seçin şeklinde bir menü var. Ona girdiğinizde aşağıdaki seçenekleri göreceksiniz.
- Hiçbiri: Bu durumda hiçbir şifre ekranı kullanılmaz ve tabletiniz doğrudan açılır.
- KAydırma: Bu da standart ekran kilidi. Yana çekerek ya da iterek ekranı açmaya yarar, sadece tuş kilididir.
- Yüz tanıma: Tabletin ön kamerasına yüzünüzü gösterdiğinizde sizi tanır ve o şekilde ekranı açar. Bunu tavsiye etmiyorum çok iyi çalışmıyor. Ayrıca her tablette de ön kamera olmadığı için sorun olabilir.
- Desen: Bunu telefonlarda da görmüşsünüzdür, parmağınızla ekranda bir şekil çizersiniz ve doğru yönde yaptığınızda ekran kilidi açılır. Güvenilir bir yöntemdir. Eğer desen şeklini unutursanız PIN kodunu girerek açabilirsiniz.
- PIN: PIN kodu ile sadece rakamlar kullanarak bir şifre oluşturursunuz.
- Şifre: Eğer şifre koyarsanız daha güvenli olur, harf, rakam ve özel karakterler kullanabilirsiniz.
- Alıntıdır
:) Şuan gelme gibi bir niyeti yok, ikna çabalarım devam ediyorHarbi gelecek mi geri inast etmesinde gelsin
İnat etmesinde gelsin onsuz cekilis yapmiycazzzz gelsin:) Şuan gelme gibi bir niyeti yok, ikna çabalarım devam ediyorYokluğu belli oluyor kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?