• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Sana gecen bahsettigim durum icin antibiyotik aldim mide yanmasi icin ilac getirdi benim ki onu da ictim ikidir ayiptir soylemesi wc oncesi sol karin bolgemde feci sekilde agri olusuyor. Dogrulamiyorum agridan sanirim gaz problemi yasiyorum
Canım bende mide yanması sorunu vardı ilaç alırdım hep, şerbet içerek durdurdum. Lavaboda rahat etmek içinde bol bol kayısı ye

Birşey çıkmaz kaç hafta daha itebilirler ki birileri çıkıp hoopp diyecek. Gs der yani. Bekleyip görcez bakalım.
Ben kaçıyorum kızlar. Öptüm çok iyi geceler:KK36::KK36:
galatasaray maçı zamanı buralar baya eğlenceli olacak sanırım :KK48: ben futbol izlemeyi çok severim, özellikle farklı takımı destekleyenlerle maçı konuşmak daha da hoşuma gider, heyecanla bekliyorum şuan maçı :KK19:
iyi geceler canım, görüşürüz :KK68:
Nazim benim saclarim uzun kuturken bunaliyorum ben bazen sac kurutma makinesinin havalandirma kis!mina giriyo saclari! Hic sevmiyorum kurutmayi
bende saç kurutmam da benim saçım omuz hizasında çok sorun olmuyor, senin uzundu yanlış hatırlamıyorsam, en azından dışarı çıkacaksan kurut margam, sıkıntı olmasın :KK51:
Kizlar ben de kaciyorum iyi geceler :)
Pink sen de topigin hemsiresi oldun ha onu ic bunu ic :-) :-)

Opuldunuz tek tek:KK19:
iyi geceler lokumcum :KK15:

Keşke oda sayısı daha fazla olsaydı. Oranın ev fiyatları nasıl bilmiyorum da. Hayırlısı olsun canım ya. İnşallah gönlünüze göredir :)
Yaninda 2000m yer var canim oda dahil olunca fiyata cok iyi bikac sene sonra orayada ev yapazriz istedigimiz gibi o yuzden onemli degil oda sayisi simdilik fiyat bole bi yer icin iyi pazar gunu gorcez bakalim insallah iyi bi yerdedir de aliriz

iyi hamdolsun canım evet sonayalarını yaşayan bir anne adayıyım rabbim nasip ederse
maşallah canım inşallah bebegini sağ sağlim kucağına alırsın
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bakalım bizlerde görebilecekmiyiz o günleri...

maşallah canım inşallah bebegini sağ sağlim kucağına alırsın
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bakalım bizlerde görebilecekmiyiz o günleri...
amin canım rabbim herkese nasip etsin çok güzel bi duygu ne kadar sıkıntı çekersen çek onun verdiği mutluluk hiç bişide olmuyor

amin canım rabbim herkese nasip etsin çok güzel bi duygu ne kadar sıkıntı çekersen çek onun verdiği mutluluk hiç bişide olmuyor
tabi olur mu ya olmaz.. canım.. ben birde cocuklara cok düşkünüm
biraz acı severim ama olsun :27:evlilk nasıl gidiyor peki keyifler yerinde mi :)
Günaydıınnn :)
GÜNAYDIN canım hoşgeldinn :) :)

tabi olur mu ya olmaz.. canım.. ben birde cocuklara cok düşkünüm
biraz acı severim ama olsun :KK53:evlilk nasıl gidiyor peki keyifler yerinde mi :)

GÜNAYDIN canım hoşgeldinn :) :)
:KK51::KK51: tabikide canım bebeğin olunca kıyamazsın o miniciğe evlilik çok şükür iyi keyif bii yerinde bi değil ama genel olarak şuan bebeğe odaklandımız için hiç bişeye canımızı sıkmamaya çalışıyoruz sen nasılsın peki senin nasıl geçiyor

Back