• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ayşegül bu ara nurella dan sürekli fırça yiyor diye pek sus pus kaldı :KK53:

tuğçe güzel kız zaten ya ben begeniyorum, kemal e de ilgisi var gibi geliyor nedense :KK53:

şaka diyorum de noluuurrrrr :mad::mad:

takılıyor işte kendi çapında :KK70::KK70:

:KK15::KK15:
Ee haketti Ayşegül Nura yapmadığı kalmadı :KK62:

Ee haketti Ayşegül Nura yapmadığı kalmadı :KK62:
ben yarışmanın başlarını izlemediğim için o kısımları hiç bilmiyorum bak, benim izlediğim kısımda ayşegül hep ağlıyordu zaten geçen haftada barıştılar :KK53:
Ben hic
begenmiyorum beni! favorim nur =)
nur çok güzel hatun ya boyu posu falan maşallah yani :KK53: ama özleme kazandıracaklar yarışmayı diye tırsıyorum :KK17:
ayy iyi bari sevindim gizemim korkmuştum bir an :KK45:

ben yarışmanın başlarını izlemediğim için o kısımları hiç bilmiyorum bak, benim izlediğim kısımda ayşegül hep ağlıyordu zaten geçen haftada barıştılar :KK53:

nur çok güzel hatun ya boyu posu falan maşallah yani :KK53: ama özleme kazandıracaklar yarışmayı diye tırsıyorum :KK17:

ben nur'cuyumm:cool:

Ozlemin neresi tarz ki taklit ediyor bi tarz olusturmuyor ki nazim bence nur olacak =)

Size kerim de yeter vızır vızır maşallah:nazar::nazar: sonta atiba zehir gibi oğuzhan çok kaliteli, olcay dostmu düşman mı belli değil :) necip kasap seradr patlamaya hazır bomba..
Tolga da kendinde değil, uyuşturulmuş gibi

tolga defans oyuncularını kontrol etmek gibi bir görev edindi kendine kaleyi ihmal etti biraz. olcay desen ben sergen yalçın a benzetiyorum top oynamasını olcay ın, oynadığı zaman çok kaliteli ama canı istemezse tam bir patates çuvalı :KK53:

Ben başından beri izliyorum tek Ayşegül de değil Tuğçe Melek Ayşenur hepsi Nura sardı jüri de korumadı Nuru.. Şimdi Nur kıymete bindi.. Ayşegül kıskançlığından ağlıyor zaten:KK53:

:KK9::KK9::KK9:
ben bi de ezgiyi çok begeniyprum ya, kadının çocugu var ama taş gibi :nazar:
Ozlemin neresi tarz ki taklit ediyor bi tarz olusturmuyor ki nazim bence nur olacak =)
hiç bir tarzı yok, üstüne bide boş konuşuyor ama nurella acayip tutuyor özlemi, bide türk halkında genel mazluma destek olma durumu vardır ya, özlemin de herkes üzerine gidiyor falan diye korkuyorum valla :KK43:

Ben başından beri izliyorum tek Ayşegül de değil Tuğçe Melek Ayşenur hepsi Nura sardı jüri de korumadı Nuru.. Şimdi Nur kıymete bindi.. Ayşegül kıskançlığından ağlıyor zaten:KK53:

ayşegül yakında da özlemin kıskançlıgından aglayacak kesin çok fırça yiyor o yuzden :KK53:
neden sevmediler ki nuru en baştan, izlemedim ya anlamsız geliyor bana o_O

:KK9::KK9::KK9:
ben bi de ezgiyi çok begeniyprum ya, kadının çocugu var ama taş gibi :nazar:

hiç bir tarzı yok, üstüne bide boş konuşuyor ama nurella acayip tutuyor özlemi, bide türk halkında genel mazluma destek olma durumu vardır ya, özlemin de herkes üzerine gidiyor falan diye korkuyorum valla :KK43:

eveet, bugün çok tatlıydılar kızıylaaa :KK36:

tolga defans oyuncularını kontrol etmek gibi bir görev edindi kendine kaleyi ihmal etti biraz. olcay desen ben sergen yalçın a benzetiyorum top oynamasını olcay ın, oynadığı zaman çok kaliteli ama canı istemezse tam bir patates çuvalı :KK53:
Pozisyona girince ben sinirleniyorum, madem içine edecen gitme topa boşuna heyecanda yapmayalım sinirlenmeyelimde :) Ne zaman saysam ardından kapak gibi gol atıyor gerçi. Canım sizinkiler süperde Tolga nında maç kurtarması lazım, kaleye gelen topu içeri almamak lazım, arada bir şanssızlık olurda Tolga nın ki çok oldu sizinkiler kaleci arayışına girdi bile.

Size kerim de yeter vızır vızır maşallah:nazar::nazar: sonta atiba zehir gibi oğuzhan çok kaliteli, olcay dostmu düşman mı belli değil :) necip kasap seradr patlamaya hazır bomba..
Tolga da kendinde değil, uyuşturulmuş gibi
Kerim iyi ama surekli iyi olan biri degil
Atiba ayaginda cok topu bekletiyor. Cok pas hatasina sebep oluyor
Necibin bi faaliyentini pek ghoremiyorum ben
Serdarda oyle
Ufak hatalari buyuk sonuclara sebep oluyor
Veli desen hizli kostugu icin takimda en azindan cabaliyor helal olsun

ayşegül yakında da özlemin kıskançlıgından aglayacak kesin çok fırça yiyor o yuzden :KK53:
neden sevmediler ki nuru en baştan, izlemedim ya anlamsız geliyor bana o_O
Aman ağlasın sinsi şey:KK53: Nurun kendine özgüveni var e güzel de kız kıskandılar bana göre ama onlara sorarsan ikiyüzlüymüş :KK53:

Back