• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kerim iyi ama surekli iyi olan biri degil
Atiba ayaginda cok topu bekletiyor. Cok pas hatasina sebep oluyor
Necibin bi faaliyentini pek ghoremiyorum ben
Serdarda oyle
Ufak hatalari buyuk sonuclara sebep oluyor
Veli desen hizli kostugu icin takimda en azindan cabaliyor helal olsun
En iyileri öldürdün en kötüye helal dedin:KK70:
Atiba öyle çok kurtardı ki bjk yi hayretle izliyorum onu.. Kerimde yanlız başına 5 adamın içinden çıkıyor daha napsın? Bizde öyle kaliteli adamlar yok

:KK9::KK9::KK9:
ben bi de ezgiyi çok begeniyprum ya, kadının çocugu var ama taş gibi :nazar:

hiç bir tarzı yok, üstüne bide boş konuşuyor ama nurella acayip tutuyor özlemi, bide türk halkında genel mazluma destek olma durumu vardır ya, özlemin de herkes üzerine gidiyor falan diye korkuyorum valla :KK43:

Ozlemi tolim tutuyor ozlem birinci gelsin diyor hahaha

En iyileri öldürdün en kötüye helal dedin:KK70:
Atiba öyle çok kurtardı ki bjk yi hayretle izliyorum onu.. Kerimde yanlız başına 5 adamın içinden çıkıyor daha napsın? Bizde öyle kaliteli adamlar yok
Kurtardiklari disinda diye soyluyprum canim her birinin cok feci hatasi var gokhana yazik oldu ya aklima geldikce deliriyorum
Sence derbiyi kim alir

eveet, bugün çok tatlıydılar kızıylaaa :KK36:
yanlış görmediysem tanıtımda cumartesi akşamı da eşiyle çıkacak sanırım kırmızı halıya :KK48:
Pozisyona girince ben sinirleniyorum, madem içine edecen gitme topa boşuna heyecanda yapmayalım sinirlenmeyelimde :) Ne zaman saysam ardından kapak gibi gol atıyor gerçi. Canım sizinkiler süperde Tolga nında maç kurtarması lazım, kaleye gelen topu içeri almamak lazım, arada bir şanssızlık olurda Tolga nın ki çok oldu sizinkiler kaleci arayışına girdi bile.
cenk muthiş bir kaleci aslında sadece tecrubesiz. fırsat verilse türkiye milli takımının kaleci sıkıntısını uzun yıllar çözebilir. tolga da bazı maçlar çok iiyi oluyor da işte her zaman olamıyor malesef, sakatlıgı var sanırım onun da.
ama özellikle kçşe vuruşlarından gol yeme sebebimiz defans oluyor genelde, kapatamıyorlar oyuncuları, adam gidiyor direk gibi tolganın önünde duruyor.
olcay saatli bomba yaa ne zaman patşayacağı hiç belli değil :KK53: allahtan demba ba var da biraz daha umutlu oluyorum maçlar öncesinde, yoksa olcaya kalsak ayda 1 gol ancak :KK53:
Aman ağlasın sinsi şey:KK53: Nurun kendine özgüveni var e güzel de kız kıskandılar bana göre ama onlara sorarsan ikiyüzlüymüş :KK53:
kamera arkasını bilemiyoruz ya ordan sayıyorlardır :KK53:

Kurtardiklari disinda diye soyluyprum canim her birinin cok feci hatasi var gokhana yazik oldu ya aklima geldikce deliriyorum
Sence derbiyi kim alir
Gönlümüz sizden yana ama geçen maçta gördük ki fenere verecekler..

yanlış görmediysem tanıtımda cumartesi akşamı da eşiyle çıkacak sanırım kırmızı halıya :KK48:

cenk muthiş bir kaleci aslında sadece tecrubesiz. fırsat verilse türkiye milli takımının kaleci sıkıntısını uzun yıllar çözebilir. tolga da bazı maçlar çok iiyi oluyor da işte her zaman olamıyor malesef, sakatlıgı var sanırım onun da.
ama özellikle kçşe vuruşlarından gol yeme sebebimiz defans oluyor genelde, kapatamıyorlar oyuncuları, adam gidiyor direk gibi tolganın önünde duruyor.
olcay saatli bomba yaa ne zaman patşayacağı hiç belli değil :KK53: allahtan demba ba var da biraz daha umutlu oluyorum maçlar öncesinde, yoksa olcaya kalsak ayda 1 gol ancak :KK53:

kamera arkasını bilemiyoruz ya ordan sayıyorlardır :KK53:
Adam forvet değil gidip gelip gol atıyor :) Canım sizinkiler kaleyi daha nasıl korusun maçta 2 3 defa Tolgaya iş düşüyor ondada topu içeri alıyor. Cenk atraksiyonu seviyor, değişik ve tehlikeli hareketleri var ondan güvenipte kaleyi emanet etmiyorlar ona :)

Yok ya ciddi
Cok fena sekilde mide bulanti! Cok karisik yedim aci aci su gelir gi oluyor ilacta aldim yaniyo midem resmen yaaaa
geçmiş olsun canım. acı yiyince de yapacak bişey olmuyor ya bol su iç kuzum :KK51:
Gönlümüz sizden yana ama geçen maçta gördük ki fenere verecekler..
Adam forvet değil gidip gelip gol atıyor :) Canım sizinkiler kaleyi daha nasıl korusun maçta 2 3 defa Tolgaya iş düşüyor ondada topu içeri alıyor. Cenk atraksiyonu seviyor, değişik ve tehlikeli hareketleri var ondan güvenipte kaleyi emanet etmiyorlar ona :)

evet yaa maçı fenere verecekler ve onlar lider olacak ben de sinirden kuduracam :KK62:
cenk tecrubesizliğinden yapıyor o hataları çok da sinir ediyor insanı ama sanki tecrube kazansa toparlanır gibi geliyor. gerçi bu sezon deneme sezonu olmasa iyi olur o da ayrı mesele :KK53:
tolgaya bi ayar çekerler diye umuyorum, iyi kaleci eger hatalar yaparsa yazık eder kendine. çok efendi çok düzgün adam, lazım onun gibiler turk futboluna :) yoksa milli takım kalesi volkan dingiline kalıyor :KK62:

geçmiş olsun canım. acı yiyince de yapacak bişey olmuyor ya bol su iç kuzum :KK51:

evet yaa maçı fenere verecekler ve onlar lider olacak ben de sinirden kuduracam :KK62:
cenk tecrubesizliğinden yapıyor o hataları çok da sinir ediyor insanı ama sanki tecrube kazansa toparlanır gibi geliyor. gerçi bu sezon deneme sezonu olmasa iyi olur o da ayrı mesele :KK53:
tolgaya bi ayar çekerler diye umuyorum, iyi kaleci eger hatalar yaparsa yazık eder kendine. çok efendi çok düzgün adam, lazım onun gibiler turk futboluna :) yoksa milli takım kalesi volkan dingiline kalıyor :KK62:
Oyle yapiyorum kuzum cok kotu ya ben usuttum sanirim oraya kos buraya kos yoruluyom sac kurutma huyum yok soguk su ile dus alamaya bayiliyorum usuyorum da

Oyle yapiyorum kuzum cok kotu ya ben usuttum sanirim oraya kos buraya kos yoruluyom sac kurutma huyum yok soguk su ile dus alamaya bayiliyorum usuyorum da
artık kış geldi marga, yazdan kalma alışkanlıklarını bırakıp kışlık yeni huylar edinme zamanın gelmiş sanırım :KK48::KK48:

Birşey çıkmaz kaç hafta daha itebilirler ki birileri çıkıp hoopp diyecek. Gs der yani. Bekleyip görcez bakalım.
Ben kaçıyorum kızlar. Öptüm çok iyi geceler:KK36::KK36:

Back