- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.501
Kızlar pat diye çıkıp pat diye giriyorlar, ben alıştım sende alışırşınaynenn
senle ben kaldık galiba bu aradaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar pat diye çıkıp pat diye giriyorlar, ben alıştım sende alışırşınaynenn
senle ben kaldık galiba bu aradaa![]()
O da yapar onu aslında biz de ona alıştıkKızlar pat diye çıkıp pat diye giriyorlar, ben alıştım sende alışırşın![]()
Hepsini yapti!m ve yatagima yatim =)Yat uyu madem sen baksana yarın da varmış işleriniz amanın ben pek sevmem de iş yapmasını![]()
Sen bu gece gec yatican herhalde o kadar uykum vardi is yapti! Hepsi kacti hahahahajaKızlar pat diye çıkıp pat diye giriyorlar, ben alıştım sende alışırşın![]()
Ben mi yapıyorum :)O da yapar onu aslında biz de ona alıştık![]()
Nazim ozleme nolmus boyleku oku çok bomba yorumlar var
ne zevk alıyorlar ki böyle olunca ben hiç anlamıyorum![]()
Hamaratsın sen galiba :)Hepsini yapti!m ve yatagima yatim =)
yok canım Gamzeliden bahsettim benBen mi yapıyorum :)
Iftiranın böylesi ne görüldü ne duyuldu :)
Benim ki akşam işten gelince uyudu uykusu gelmediği için beni rahat bırakıyor. Gitmiş netten bana kıyafet bakıyorSen bu gece gec yatican herhalde o kadar uykum vardi is yapti! Hepsi kacti hahahahaja
Birazcik ama daginikligi temizlikten daha cok seviyorum a!a alistim artik =)Hamaratsın sen galiba :)
Haa iyi o zamanyok canım Gamzeliden bahsettim ben![]()
Ne güzel evlenince zorluk çekmezsin en azından ben mesela yandım sadece yemek yapıp koycam adamın önüneBirazcik ama daginikligi temizlikten daha cok seviyorum a!a alistim artik =)
Hahaha bizde izledik film bitmek bilmedi daraldim kactim odadan isleri hallettim simdide bu taz benime bakiyorum =)Benim ki akşam işten gelince uyudu uykusu gelmediği için beni rahat bırakıyor. Gitmiş netten bana kıyafet bakıyor![]()
evet sen haberli gelip gidiyorsunHaa iyi o zamanYoksa ben buralardayım yani
![]()
Kızlar pat diye çıkıp pat diye giriyorlar, ben alıştım sende alışırşın![]()
O da yapar onu aslında biz de ona alıştık![]()
:) gece gündüz onu izliyonHahaha bizde izledik film bitmek bilmedi daraldim kactim odadan isleri hallettim simdide bu taz benime bakiyorum =)
Benim annem basak burcu cok titizdir hemde feci sekilde hr gun evin her kosesini te!mizler vs, ben bogayim hayatta sevmem titizligi. Temizlik konusunu bilmem ama herkes yemek konusunda hamarat ve becerikli oldugumu soyluyor . mesela burda mutfakta bise yapacak olursam herkesi mutfaktan cikariyorum sevmiyorum ayak altinda dolasanlariNe güzel evlenince zorluk çekmezsin en azından ben mesela yandım sadece yemek yapıp koycam adamın önüneBirde kv benim çok titiz sözlüm de alışmış benden de bekleyecek
![]()
Doğru dediim tabi bekliyoruz gel diye o kadar geliyorsun selam diyorsun bir daha cevap yokkızları biliyorum zaten, benim arkadaşlarım onlaaaaar heeeeponların peşine takılıp geldim ben de bu topiğee
he heeeedoğru didiiiin
![]()
Gunduz yarisina kadar gecede yarisindan sonrasini izliyorum tatlim =):) gece gündüz onu izliyon