İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aaa aynı ben Bende öyle temizliği pek sevmem ama mutfakta da yaparım herşeyi yanımda da kimse istemem özellikle yardım edilmesini hiç istemem ben yapıyorsam sadece ben yaparım onu biri gelip onun eli değince beğenmezsem sinirleniyorum

İlk pohaca yapisim da pohacalar citir citir oldu . benimki begenmez diye gittim cope attim..
Olumsuz yorumlara acigim ama onceellerine saglik diyecek insan yoksa asabilesirim :)

İlk pohaca yapisim da pohacalar citir citir oldu . benimki begenmez diye gittim cope attim..
Olumsuz yorumlara acigim ama onceellerine saglik diyecek insan yoksa asabilesirim :)
Kesinlikle katılıyorum.. İki güzel kelime duymam lazım.. Birde laf söyledikten sonra yiyen insanlara tahammül edemiyorum

Ayşegüle haddini bildiriyor ama en azından
ayşegül bu ara nurella dan sürekli fırça yiyor diye pek sus pus kaldı
Hurrem olamamis desek daha dogru kacar tugcenin saci sekle girmis iyi is cikarmis kemal bey =)
tuğçe güzel kız zaten ya ben begeniyorum, kemal e de ilgisi var gibi geliyor nedense
piştttt, özleme laf yoooook
şaka diyorum de noluuurrrrr
Napiyo bu ozlemmm ya
takılıyor işte kendi çapında
Nurdan da iş senden de söz haberi duymayı öyle istiyorum ki anlatamam.. Biz orda niye öyle olduk hiç bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…