- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.521
Benzemem kimselereevet sen haberli gelip gidiyorsun
iyi yapmışsınkızları biliyorum zaten, benim arkadaşlarım onlaaaaar heeeeponların peşine takılıp geldim ben de bu topiğee
he heeeedoğru didiiiin
Ayşegüle haddini bildiriyor ama en azındanhürrem olmuş salak
Hurrem olamamis desek daha dogru kacar tugcenin saci sekle girmis iyi is cikarmis kemal bey =)hürrem olmuş salak
Benim maçlarıma karışmayın o zamanGunduz yarisina kadar gecede yarisindan sonrasini izliyorum tatlim =)
hürrem olmuş salak
Doğru dediim tabi bekliyoruz gel diye o kadar geliyorsun selam diyorsun bir daha cevap yok
Aaa aynı benBenim annem basak burcu cok titizdir hemde feci sekilde hr gun evin her kosesini te!mizler vs, ben bogayim hayatta sevmem titizligi. Temizlik konusunu bilmem ama herkes yemek konusunda hamarat ve becerikli oldugumu soyluyor . mesela burda mutfakta bise yapacak olursam herkesi mutfaktan cikariyorum sevmiyorum ayak altinda dolasanlari
Mac dedin derbiyede bisey kalmadi uc mac ceza vermisler seninkineBenim maçlarıma karışmayın o zaman
En azından eğlenceli
Nurdan da iş senden de söz haberi duymayı öyle istiyorum ki anlatamam.. Biz orda niye öyle olduk hiç bilemedim bende
piştttt, özleme laf yoooook
ama o topikten kaynaklıydı o yaaa, orda mevzular belli, ee ben de anlatacak gelişme olmuyor
Süülüman gelse atıcak kendiniNapiyo bu ozlemmm ya
Nurdan da iş senden de söz haberi duymayı öyle istiyorum ki anlatamam.. Biz orda niye öyle olduk hiç bilemedim bende
İlk pohaca yapisim da pohacalar citir citir oldu . benimki begenmez diye gittim cope attim..Aaa aynı benBende öyle temizliği pek sevmem ama mutfakta da yaparım herşeyi yanımda da kimse istemem özellikle yardım edilmesini hiç istemem ben yapıyorsam sadece ben yaparım onu biri gelip onun eli değince beğenmezsem sinirleniyorum
Elleri kırılsınMac dedin derbiyede bisey kalmadi uc mac ceza vermisler seninkine
Evet belki de ondandır mesela benim 2015 nişan topiğinde olmam gerekirdi ama orda sizin muhabbetler hiç yoktopiği amaç dışı kullandık yaaa, onun uğursuzluğu herhaldeee
Daha gelmeden yerlere atti zaten kendini yaaaaaSüülüman gelse atıcak kendini
Kesinlikle katılıyorum.. İki güzel kelime duymam lazım.. Birde laf söyledikten sonra yiyen insanlara tahammül edemiyorumİlk pohaca yapisim da pohacalar citir citir oldu . benimki begenmez diye gittim cope attim..
Olumsuz yorumlara acigim ama onceellerine saglik diyecek insan yoksa asabilesirim :)
paylaştığı her iki resmin üzerinde de bir site adı yazılıydıı
ayşegül bu ara nurella dan sürekli fırça yiyor diye pek sus pus kaldıAyşegüle haddini bildiriyor ama en azından
tuğçe güzel kız zaten ya ben begeniyorum, kemal e de ilgisi var gibi geliyor nedenseHurrem olamamis desek daha dogru kacar tugcenin saci sekle girmis iyi is cikarmis kemal bey =)
şaka diyorum de noluuurrrrrpiştttt, özleme laf yoooook
takılıyor işte kendi çapındaNapiyo bu ozlemmm ya
Sosa hazir olur insallah macaElleri kırılsın
Annem 0 pozitif ondada unutkanlık var, kanla ne alakası var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?