- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.541
Ee haketti Ayşegül Nura yapmadığı kalmadıayşegül bu ara nurella dan sürekli fırça yiyor diye pek sus pus kaldı
tuğçe güzel kız zaten ya ben begeniyorum, kemal e de ilgisi var gibi geliyor nedense
şaka diyorum de noluuurrrrr
takılıyor işte kendi çapında
Ben hicayşegül bu ara nurella dan sürekli fırça yiyor diye pek sus pus kaldı
tuğçe güzel kız zaten ya ben begeniyorum, kemal e de ilgisi var gibi geliyor nedense
ayşegül bu ara nurella dan sürekli fırça yiyor diye pek sus pus kaldı
Onlara diyecek hoc bir sey bulamiyorum zaten hem kusir bulurlar hemde hopur hupur gotururlerKesinlikle katılıyorum.. İki güzel kelime duymam lazım.. Birde laf söyledikten sonra yiyen insanlara tahammül edemiyorum
Size kerim de yeter vızır vızır maşallahSosa hazir olur insallah maca
ben yarışmanın başlarını izlemediğim için o kısımları hiç bilmiyorum bak, benim izlediğim kısımda ayşegül hep ağlıyordu zaten geçen haftada barıştılarEe haketti Ayşegül Nura yapmadığı kalmadı
nur çok güzel hatun ya boyu posu falan maşallah yaniBen hic
begenmiyorum beni! favorim nur =)
ayy iyi bari sevindim gizemim korkmuştum bir anşaka şakaaaa
Sen yemek yarışmasına hiç katıldın mı burdakiOnlara diyecek hoc bir sey bulamiyorum zaten hem kusir bulurlar hemde hopur hupur gotururler
ben yarışmanın başlarını izlemediğim için o kısımları hiç bilmiyorum bak, benim izlediğim kısımda ayşegül hep ağlıyordu zaten geçen haftada barıştılar
nur çok güzel hatun ya boyu posu falan maşallah yaniama özleme kazandıracaklar yarışmayı diye tırsıyorum
ayy iyi bari sevindim gizemim korkmuştum bir an
Ozlemin neresi tarz ki taklit ediyor bi tarz olusturmuyor ki nazim bence nur olacak =)ben yarışmanın başlarını izlemediğim için o kısımları hiç bilmiyorum bak, benim izlediğim kısımda ayşegül hep ağlıyordu zaten geçen haftada barıştılar
nur çok güzel hatun ya boyu posu falan maşallah yaniama özleme kazandıracaklar yarışmayı diye tırsıyorum
Size kerim de yeter vızır vızır maşallahsonta atiba zehir gibi oğuzhan çok kaliteli, olcay dostmu düşman mı belli değil :) necip kasap seradr patlamaya hazır bomba..
Tolga da kendinde değil, uyuşturulmuş gibi
Ben başından beri izliyorum tek Ayşegül de değil Tuğçe Melek Ayşenur hepsi Nura sardı jüri de korumadı Nuru.. Şimdi Nur kıymete bindi.. Ayşegül kıskançlığından ağlıyor zatenben yarışmanın başlarını izlemediğim için o kısımları hiç bilmiyorum bak, benim izlediğim kısımda ayşegül hep ağlıyordu zaten geçen haftada barıştılar
Yok tatlim katilmadim nevom israr etti ama katilmadim hicSen yemek yarışmasına hiç katıldın mı burdaki
ben nur'cuyumm
hiç bir tarzı yok, üstüne bide boş konuşuyor ama nurella acayip tutuyor özlemi, bide türk halkında genel mazluma destek olma durumu vardır ya, özlemin de herkes üzerine gidiyor falan diye korkuyorum vallaOzlemin neresi tarz ki taklit ediyor bi tarz olusturmuyor ki nazim bence nur olacak =)
Katılsaydın keşke ben Nevreseteye şaşıyorum ya maşallahı var valla neler yapıyor nelerYok tatlim katilmadim nevom israr etti ama katilmadim hic
Ben başından beri izliyorum tek Ayşegül de değil Tuğçe Melek Ayşenur hepsi Nura sardı jüri de korumadı Nuru.. Şimdi Nur kıymete bindi.. Ayşegül kıskançlığından ağlıyor zaten
ben bi de ezgiyi çok begeniyprum ya, kadının çocugu var ama taş gibi
hiç bir tarzı yok, üstüne bide boş konuşuyor ama nurella acayip tutuyor özlemi, bide türk halkında genel mazluma destek olma durumu vardır ya, özlemin de herkes üzerine gidiyor falan diye korkuyorum valla
Pozisyona girince ben sinirleniyorum, madem içine edecen gitme topa boşuna heyecanda yapmayalım sinirlenmeyelimde :) Ne zaman saysam ardından kapak gibi gol atıyor gerçi. Canım sizinkiler süperde Tolga nında maç kurtarması lazım, kaleye gelen topu içeri almamak lazım, arada bir şanssızlık olurda Tolga nın ki çok oldu sizinkiler kaleci arayışına girdi bile.tolga defans oyuncularını kontrol etmek gibi bir görev edindi kendine kaleyi ihmal etti biraz. olcay desen ben sergen yalçın a benzetiyorum top oynamasını olcay ın, oynadığı zaman çok kaliteli ama canı istemezse tam bir patates çuvalı
Kerim iyi ama surekli iyi olan biri degilSize kerim de yeter vızır vızır maşallahsonta atiba zehir gibi oğuzhan çok kaliteli, olcay dostmu düşman mı belli değil :) necip kasap seradr patlamaya hazır bomba..
Tolga da kendinde değil, uyuşturulmuş gibi
Aman ağlasın sinsi şeyayşegül yakında da özlemin kıskançlıgından aglayacak kesin çok fırça yiyor o yuzden
neden sevmediler ki nuru en baştan, izlemedim ya anlamsız geliyor bana
Nevonun tirnagi olamaz hic kimseKatılsaydın keşke ben Nevreseteye şaşıyorum ya maşallahı var valla neler yapıyor neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?