- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.301
Bak 2.yi yazdigina sasirdim su an![]()
hasta insanın üstüne gidilir mi yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak 2.yi yazdigina sasirdim su an![]()
evet canım şaşırmayın yahu alıştım ben artık mesajlaşıyoruz e artık 2 3 günde bir buluşuyoruz da zaten ne gerek varmış ki aramayanası yaniiii en son 7 ay önce mi aradııı![]()
Canım uyuyup kalmasın sakın bu öküz 11 olmadan o zaman bak çenemi tutamam işte benzamanla anlayacak bi gariplik oldugunu ve istedigin ilgiyi alacaksın.
ki gerçekten büyük bür sorun da yok ortada be gülüm, valla kendini üzdüğüne değmez
küsme kuzum, tesadufen karşılaştık burda biz, senin yerin bambaşka![]()
Evet ciddiyim canım geçen gün de onu dedim beni neden aramıyorsun sesimi de mi özlemiyorsun dedim yine kime özendin dedi banaGörende her gün birine özeniyorum sanar öküz işte..
Canım uyuyup kalmasın sakın bu öküz 11 olmadan o zaman bak çenemi tutamam işte ben![]()
hasta insanın üstüne gidilir mi yaaaa![]()
Burçları batasıcalarBizimkiler de ayni ruhlarin farkli burclari sanirim canim![]()
Tamam be seni mi kırcan uleynnhaayııırrrrrrr aslaaaauyusa da uyumasa da uzun bir süre trip yok cerenim bak lütfen dinle beni.
haklıyken haksız duruma düşme tekrardan bak lütfen. onu haklı çıkartırsın o zaman. eğer uyuyakalmışsa bile peki hayatım de geç. bak uzun bir süre böyle devam edeceksin unutma lütfennnn
Tamam be seni mi kırcan uleynn11de mesaj atıcam aşkımın uyku saati diye cevap gelirse konuşuruz size de yazarım ama baktım yarım saat bir saat mesaj yok oy oy benim aşkım uyumuşmu kıyamam iyi geceler bitanem yazıcam nasıl ama
![]()
Kesinlikleeee bundan sonra yaşasın kötülükVe de ruhları![]()
Tamam çok mış mış yazmam benim aşkım uyumuş iyi geceler yazayım o nasılHaha bence cok da askimi canimli yazma ya sadece kavga cikaracak seyler yaZma hicbir sey olmamis gibi davran yani :) gamsizlik kural 1
Tamam be seni mi kırcan uleynn11de mesaj atıcam aşkımın uyku saati diye cevap gelirse konuşuruz size de yazarım ama baktım yarım saat bir saat mesaj yok oy oy benim aşkım uyumuşmu kıyamam iyi geceler bitanem yazıcam nasıl ama
![]()
Kesinlikleeee bundan sonra yaşasın kötülük![]()
Her gun 11 de sen ne yaziyosun? Uyuyorm diye mi haber veriyosun? Oylese sadece haber ver cevap bekleme cvp gelmezse br sey yazma, ama her gece nasil iyi geceler diliyosan yne ole dileTamam çok mış mış yazmam benim aşkım uyumuş iyi geceler yazayım o nasıl![]()
ama bak işte böyle yaparsam asıl surat yapıyorum zanneder canım bu seferde yorgunum anlamıyorsun diye çemkirir banao kadar da abartma canım, baktın cevap gelmiyor hiç bişey yazma bence. ertesi gün uyumuşum dün diye bi msj gelirse tahmin ettigimden rahatszı etmedim yazarsın
unutma bak trip atmak da yok fazla yüz vermek de tam ortası lazım![]()
11 onun uyku saati ben de ona gırgırla uyku saati yazıyorum hoşuna gidiyormuş hep yaz aşkım dedi o uyuyor 6da kalkıyor çünkü.. Yazmazsan surat yapıyorum sanar canımHer gun 11 de sen ne yaziyosun? Uyuyorm diye mi haber veriyosun? Oylese sadece haber ver cevap bekleme cvp gelmezse br sey yazma, ama her gece nasil iyi geceler diliyosan yne ole dile
11 onun uyku saati ben de ona gırgırla uyku saati yazıyorum hoşuna gidiyormuş hep yaz aşkım dedi o uyuyor 6da kalkıyor çünkü.. Yazmazsan surat yapıyorum sanar canım
Şuan bi rahatlık geldi bana ya niye böyle oldum kiTamam canim her seferinde nasil yaziyosan oyle yaz bence :)
hayır canım sen normal uyku saati msj ını at tabiki, ben ondan sonra aman da benim aşkım uyumuş msj ından bahsettim yazma diye.ama bak işte böyle yaparsam asıl surat yapıyorum zanneder canım bu seferde yorgunum anlamıyorsun diye çemkirir bana