• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

farkında olsa da benim devreler bi yandı mı kolay düzelmiyor, biraz düzelmem lazım hazmetmem ve soğumam için :KK51:
bende kırıldımmı unutamam :ssz: kendimi yer yer bitiririm ama ilk adımıda atmam :ssz: :ssz:
umarım aranız düzelr cnm :KK51:

büyüsün tabi mınağım haftaya kontrolmüz var o zamana kadar bakalım ne durumda:KK46:
:KK46::nazar: maşAllah:nazar::KK68:

Belki de canım susayım en iyisi ben de
ortada çok büyük bir problem yok canım, gerçekten kafana takma bunu.
fiyat olarak daha uygun canım cunku 3 artı 1
sağol canım yorumlarınıza önem veriyorum
3+1 de yeter zaten canım size, hayırlısı olsun. güle güle kullanın şimdiden :KK51:
bu arada naptın senin herifle. en son küsmüştün, dayanamayıp barıştın mı :KK48:

bende kırıldımmı unutamam :KK14: kendimi yer yer bitiririm ama ilk adımıda atmam :KK14: :KK14:
umarım aranız düzelr cnm :KK51:

annem zaten adım attı, o benim aksime hemen unutur normal hayatına döner. ben şimdi mevzuyu uzatıyorum diye kızıyor bana da kızsın napalım şu an hiç kendimde değilim hiç bişey yokmuş gibi davranacak kadar :KK43:

3+1 de yeter zaten canım size, hayırlısı olsun. güle güle kullanın şimdiden :KK51:

daha gençsiniz iki kişisiniz size 3 artı 1 yeter diyo herkes :-) (bu arada klavyemde artı sembolu basmıyo o nedenle hep yazıyla yazıyorum :confused:)

gece 3 gibi bi hattı takım dedim o da aradı hemen uzun uzun konustuk ama pek bi yere varamadık daha canım

Durgunsun sanki yazdı bende yoo değilim dedim çarpılmasam bari:confused:

daha gençsiniz iki kişisiniz size 3 artı 1 yeter diyo herkes :-) (bu arada klavyemde artı sembolu basmıyo o nedenle hep yazıyla yazıyorum :confused:)

gece 3 gibi bi hattı takım dedim o da aradı hemen uzun uzun konustuk ama pek bi yere varamadık daha canım

3+1 çocuklarınız bile olsa yeter canım, 4 ten fazla çocuk yapmayı düşünmüyorsan tabi :KK53:
en azından küslük kalmamış canım, zamanla sorunlarda hallolur umarım :KK14:

3+1 çocuklarınız bile olsa yeter canım, 4 ten fazla çocuk yapmayı düşünmüyorsan tabi :KK53:
en azından küslük kalmamış canım, zamanla sorunlarda hallolur umarım :KK14:

oturma odası yapmazsan 3 artı 1 yeter evet canım :)
ben üstüne düşmüyorum canım ilgilenmiyorum pek sadece mecburen evle ilgili konuşmamız gerekiyo :)

annem zaten adım attı, o benim aksime hemen unutur normal hayatına döner. ben şimdi mevzuyu uzatıyorum diye kızıyor bana da kızsın napalım şu an hiç kendimde değilim hiç bişey yokmuş gibi davranacak kadar :KK43:
bazen umursamamak gerek ama elde değilki :KK43:

kııız 3+1 fazla fazla yetiyor benimkide ben çocuk odamı kıyafet odası yaptım mecbur misafir gelemdikçe salonu kullanmıyosun

Yalana teşvik resmen başka birşey değil:KK53:
o kadardan bişey olmaz canım merak etme :KK53:
oturma odası yapmazsan 3 artı 1 yeter evet canım :)
ben üstüne düşmüyorum canım ilgilenmiyorum pek sadece mecburen evle ilgili konuşmamız gerekiyo :)
tamamen düzelir inşallah canım zamanla :KK51:
bazen umursamamak gerek ama elde değilki :KK43:
aynen canım, geçer sanırım zamnla :KK51:

sen elindekinden fazlasını istiyorsun yavrum haklısın da belki ama malzeme bu. biraz kabullenmeyi mi denesen acaba, yoksa çok yıpranıyorsun :KK43:

valla kuzum kıymetini bil senin herifin, sebepsiz atılan triplere adamlar genelde böyle tepki vermezler bilirsin :KK53:
Sebepsiz degildi tatlim kendi!ce sebeplerim vardi oda farkimdaydi ama tatliya bagladik :)

kııız 3+1 fazla fazla yetiyor benimkide ben çocuk odamı kıyafet odası yaptım mecbur misafir gelemdikçe salonu kullanmıyosun

hmm öyle mi canim ama ben nasip olursa 3-4 çocuğum olsun istiyorum da :)
ileride yetmeyebilir
hepsinin odası ayrı olsun istiyorum :)

Back