- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.941
slm cnm :)naber kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm :)naber kızlar![]()
doğru tabi canım, ben bu durumu da sindirmeye çalışıyordum ama annemin lafı ağır kaçtı, resmen tokat gibi olduTatlim bu durumda olan milyon tane insan ve genc var ne takiyorsun bu kadar bosver biraz lutfen..
ben adapazarındayım canım, ama ankarada iş arıyorum, oraya da gidip geliyorum yani arada.sen nerdesin ki canım barışırsınız yakında
Kız çakma gelin :)Hayırlısı olsun canım :)
inşallah canım benim saolasınOrası öyle canım, sende sonunda istediklerine kavuşursun inşallah.
Rabbim kimseyi caresiz bırakmasın, dermansız dertlerle sınamasın, bunlar geçici şeyler, üzme kendini
Iyidir senden??naber kızlar![]()
direk konuya girmiş gibi olacam amadoğru tabi canım, ben bu durumu da sindirmeye çalışıyordum ama annemin lafı ağır kaçtı, resmen tokat gibi oldu
ben adapazarındayım canım, ama ankarada iş arıyorum, oraya da gidip geliyorum yani arada.
evet uzakmışız bulursun inşallah canımdoğru tabi canım, ben bu durumu da sindirmeye çalışıyordum ama annemin lafı ağır kaçtı, resmen tokat gibi oldu
ben adapazarındayım canım, ama ankarada iş arıyorum, oraya da gidip geliyorum yani arada.
Çakma gelin nedn oluyommKız çakma gelin :)
iyi canım benim bugun tatildi ya eşim vardı öle onla vakit geçirdik yorulmuşumIyidir senden??
Bilmem canım öyle istedi :)Çakma gelin nedn oluyomm
nasılsın tatlım :)
nber canımslm cnm :)
amin canım inşallah.direk konuya girmiş gibi olacam amabencede annenin lafı ağır yani sen onun evladısın yabancı değilsinki
sabır cnm umarım en kısa zamanda Hayırlısıyla iş bulursun
amin canım inşallah.evet uzakmışız bulursun inşallah canım![]()
Bilmem canım öyle istedi :)
Iyiyim napim takılıyorum kendi halimdee
iyilik tatlım snden naber :)nber canım
inşallah canım sende gelirsen bende beklerimamin canım inşallah.
normalde böyle bişey diyecek kadın degildir, ondan bozuldum zaten bu kadar. aklında geçmesine bile yıkıldım resmen.
amin canım inşallah.
evet baya uzakmışız ama bu taraflara gelirsen beklerim :)
iyi canım idare edip gidiyorum:)
geçmişten az buçuk okuduğm kadaryla harbi artık yokmu
iyilik tatlım snden naber :)
ondan sonra hiç bişi dedimi anladımı o lafa üzüldüğünü???amin canım inşallah.
normalde böyle bişey diyecek kadın degildir, ondan bozuldum zaten bu kadar. aklında geçmesine bile yıkıldım resmen.
amin canım inşallah.
amin canım inşallah.
amin canım inşallah.
bebek nasıl :)iyi canım idare edip gidiyorum
Aşkısı napıyormuş hiç sesim çıkmıyormuş merak etmiş pof ölmüştür meraktan eminimözel değil canım, kızlara da anlattım.
29 yaşında hala iş arayan bir mimarım ve doğal olarak ailemden para alıyorum. annem de bugun bi tartışma esnasında 11 yıl oldu üniversiteye başlayalı hala paranı biz veriyoruz gibi bir cümle kurdu da kaldıramadım o cümleyi, hala içim acıyor.
yaktım o zaman çıranı![]()