• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Tatlim bu durumda olan milyon tane insan ve genc var ne takiyorsun bu kadar bosver biraz lutfen..
doğru tabi canım, ben bu durumu da sindirmeye çalışıyordum ama annemin lafı ağır kaçtı, resmen tokat gibi oldu :KK43:
sen nerdesin ki canım barışırsınız yakında
ben adapazarındayım canım, ama ankarada iş arıyorum, oraya da gidip geliyorum yani arada.

doğru tabi canım, ben bu durumu da sindirmeye çalışıyordum ama annemin lafı ağır kaçtı, resmen tokat gibi oldu :KK43:

ben adapazarındayım canım, ama ankarada iş arıyorum, oraya da gidip geliyorum yani arada.
direk konuya girmiş gibi olacam ama :KK23: bencede annenin lafı ağır yani sen onun evladısın yabancı değilsinki :KK14::KK43:
sabır cnm umarım en kısa zamanda Hayırlısıyla iş bulursun

evet uzakmışız bulursun inşallah canım:KK66:

direk konuya girmiş gibi olacam ama :KK23: bencede annenin lafı ağır yani sen onun evladısın yabancı değilsinki :KK14::KK43:
sabır cnm umarım en kısa zamanda Hayırlısıyla iş bulursun
amin canım inşallah.
normalde böyle bişey diyecek kadın degildir, ondan bozuldum zaten bu kadar. aklında geçmesine bile yıkıldım resmen.
evet uzakmışız bulursun inşallah canım:KK66:
amin canım inşallah.
evet baya uzakmışız ama bu taraflara gelirsen beklerim :)

amin canım inşallah.
normalde böyle bişey diyecek kadın degildir, ondan bozuldum zaten bu kadar. aklında geçmesine bile yıkıldım resmen.

amin canım inşallah.
inşallah canım sende gelirsen bende beklerim

amin canım inşallah.

amin canım inşallah.
ondan sonra hiç bişi dedimi anladımı o lafa üzüldüğünü???

özel değil canım, kızlara da anlattım.
29 yaşında hala iş arayan bir mimarım ve doğal olarak ailemden para alıyorum. annem de bugun bi tartışma esnasında 11 yıl oldu üniversiteye başlayalı hala paranı biz veriyoruz gibi bir cümle kurdu da kaldıramadım o cümleyi, hala içim acıyor.

yaktım o zaman çıranı :KK14:
Aşkısı napıyormuş hiç sesim çıkmıyormuş merak etmiş pof ölmüştür meraktan eminim:KK12: Yok uyumadım dedim sadece bendeo_O

Back