• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bu ara evde oldugum için yapıyorum canım onu, çok bi getirisi yok ama hiç yoktan iyidir diyerek. ama gerçekten az bir getirisi var yani o_O
resmen sınıyor Allahım beni de vardır bi bildigi diyorum, isyanımı içim de patlatıyorum.

aa benim tarzımı begenen biri çıktı çok şaşırdım :KK57::KK57:
valla sağol kuzum mutlu ettin beni :KK15:
Aabartili seyleri sevmiyorum sen mesela sade ve guzelsin

inşallah canım sende gelirsen bende beklerim
inşallah güzel anne :)
ondan sonra hiç bişi dedimi anladımı o lafa üzüldüğünü???
canım benim cok üzülme nolur eminim o da pişman olmuştur :KK43:

daha dedikten sonra bir dolu kavga ettik zaten, bugun için beraber çarşıya çıkmamız lazımdı, alışveriş yapacaktık. zorla çıktım ama bişey almadım, ona da dedim para lazım bana artık belli ki ailem yok arkamda diye. özür de diledi, olayı unutturmaya çalıştı falan ama ben o kadar kolay yumuşayamıyorum malesef. ondan şu an o da mevzuyu uzattıgım için tripli bana, özür diledim daha napayım dedi, küstü oturuyor karşımda.
Aşkısı napıyormuş hiç sesim çıkmıyormuş merak etmiş pof ölmüştür meraktan eminim:KK12: Yok uyumadım dedim sadece bendeo_O
düşünüp yazmış işte sen de hemen triplere girme :KK53:
hem yok uyumadım msj ı biraz tripli olmuş sanki. taktik neydi hani, tripli değil ama mesafeli msj lar yazacaktın :KK66:

daha dedikten sonra bir dolu kavga ettik zaten, bugun için beraber çarşıya çıkmamız lazımdı, alışveriş yapacaktık. zorla çıktım ama bişey almadım, ona da dedim para lazım bana artık belli ki ailem yok arkamda diye. özür de diledi, olayı unutturmaya çalıştı falan ama ben o kadar kolay yumuşayamıyorum malesef. ondan şu an o da mevzuyu uzattıgım için tripli bana, özür diledim daha napayım dedi, küstü oturuyor karşımda.

hem yok uyumadım msj ı biraz tripli olmuş sanki. taktik neydi hani, tripli değil ama mesafeli msj lar yazacaktın :KK66:
Yok uyumadım aşkım :) bak bence tripli değil ki:KK16:

ay canım özür dilemiş ne güzel bence uzatma artık hatasını anlamış :KK51::KK51:
benimki özür dilemez sebeklik yapar mesela
bana söylenir durur dağınıksın, geç yatıyon, geç kalkıyon, bi de evlencem diyon, yemek yapmasını bilmiyon, sen bize çok masraflı oldun haaaa
tüm gün söylenir :KK53::KK53:

iyi biraz yorgun heralde yatışta :KK48::KK46:
uyusun uyukun bebişş uyusunda büyüsün :KK48:

özür dilemiş canım yaptığı hatanın farkında :ssz:

ay canım özür dilemiş ne güzel bence uzatma artık hatasını anlamış :KK51::KK51:
benimki özür dilemez sebeklik yapar mesela
bana söylenir durur dağınıksın, geç yatıyon, geç kalkıyon, bi de evlencem diyon, yemek yapmasını bilmiyon, sen bize çok masraflı oldun haaaa
tüm gün söylenir :KK53::KK53:
ya benimki de söylenir, söylensin de onları takmam bile, o durumda ben de kendime sayarım güler geçeriz. ama bu söyledigi laf söylenmek değil işte, cidden büyük bi söz. benim kaldıramayacagımı bilmesi lazımdı neyse, oldu bitti artık.
Keske canim beni! Ama yapacak birsey yok iste :)
sizin de canınızı sıktım margam, kusura bakma :KK43: senin tripleşme nasıl gidiyor :KK48:
yok yok bu anlamaz bunlardan keyifler nasıl yazmış iyi senin dedim benimde iyidiyecek sonra susacağız al bak bu kadar muhabbetimiz yeter demi Allah bereket versin:KK12:
e yeter tabi canım, ortada konuşulacak bi mevzu yoksa ne yapabilir ki adam, muhabbet mi uydursun :KK48:

ya benimki de söylenir, söylensin de onları takmam bile, o durumda ben de kendime sayarım güler geçeriz. ama bu söyledigi laf söylenmek değil işte, cidden büyük bi söz. benim kaldıramayacagımı bilmesi lazımdı neyse, oldu bitti artık.

sizin de canınızı sıktım margam, kusura bakma :KK43: senin tripleşme nasıl gidiyor :KK48:

e yeter tabi canım, ortada konuşulacak bi mevzu yoksa ne yapabilir ki adam, muhabbet mi uydursun :KK48:
Uydursun.. İyi dedi bak ben malımı bilmezmiyim bütün neşen kaçtı bir yerime işte başka şeyer sorsun ben konuşmak isteyince bir dünya laf buluyorum zor geliyor bir yerlerine..

Trip miripkalmadi kuzum ya opusup koklastik birde trip atcaktim dimi ben aslinda attim sinirimden agladim da . aglarken ic cektim konusadim optu kokladi benid

zamanla unutursun inş canım:KK51: bu arada özel msj kutuna bakmıyo musun bi link gönderdem de yeni

Uydursun.. İyi dedi bak ben malımı bilmezmiyim bütün neşen kaçtı bir yerime işte başka şeyer sorsun ben konuşmak isteyince bir dünya laf buluyorum zor geliyor bir yerlerine..
sen elindekinden fazlasını istiyorsun yavrum haklısın da belki ama malzeme bu. biraz kabullenmeyi mi denesen acaba, yoksa çok yıpranıyorsun :KK43:
Trip miripkalmadi kuzum ya opusup koklastik birde trip atcaktim dimi ben aslinda attim sinirimden agladim da . aglarken ic cektim konusadim optu kokladi benid
valla kuzum kıymetini bil senin herifin, sebepsiz atılan triplere adamlar genelde böyle tepki vermezler bilirsin :KK53:

sen elindekinden fazlasını istiyorsun yavrum haklısın da belki ama malzeme bu. biraz kabullenmeyi mi denesen acaba, yoksa çok yıpranıyorsun :KK43:

valla kuzum kıymetini bil senin herifin, sebepsiz atılan triplere adamlar genelde böyle tepki vermezler bilirsin :KK53:
Belki de canım susayım en iyisi ben de

Back