İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kıyamam kuzum yaaa sıkma canını iş değiştirme şansın yok mu yaa:26::26:

Aynen bende öle yapcam bizim burda da bakarım olmazsa bulmazsam burdan alırım

Aynen sende bak , bak plaketini aldım. Beşiktaş kocaman bir tabloyuda birlikte almıştık..
Bira bardağı var kocaman birşey hepsinde beşiktaş amlemi var..
Kahve içmek için kupasıda var.
Ama çay içmek için beşiktalı bir şeyi yok, o yüzden o bardaklardan alıcam,sonra beşiktaşlı kültablası arayacağım..
Benim ki bayılır çay ve sigara keyfine..

Kız bir şey diyeceğim sen niye evden sandviç falan getirmiyorsun ayıp mı evden birşey getirmek..
Paran yoksa getir..

sabahları getiriyorum kuzum sabahları yiyirom zaten öglen yemeğim ona ait ama
nerde görüşmüş bir işçinin yemeğiin kendine ait oldugu
burda herkez öyle ama işte bazen para bırakmıyo kalıyom bende öyle

E sende sabah kahvalıtını evde yap getirdiğinide öğlen ye..
Üşenme yap adamın eline bakacağına..
Ayıp değil !!!

Evde yap getir çantana koy ekmeğini ye güzelce..

Ama ona söyleme , yine o sana yemek parası versin , hem yemek paranıda biriktirmiş olursun..

ben cıkmayı düşünüyorum kafama koydum artık ulen verdi zaten 3 4 tl birşey biliyon mu bacım neyini biriktirim
önceden işime cok istekli gelirdim şimdi yok heves yok istek yok bugun geldi kaloriferi kapattı cok kalın giyindim ama üşüyorum yinede cok soguk burası inan ki sen biliyorsun konyanın sogunu
kaloriferi kapattı ya ters ters baktım resmen laf sayar gibi birde annemi aradım duysun diye üşüyorum ben sunu getir dedim utansın biraz
iş hanında herkeze fatura 90 dan aşagı gelmiyo bir yukaru kat hariç bize 28 tl geldi bacım düşün sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…