• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

az bekleyin yahuu hemen gömdüler iyi miiii :26:

:52:

hmmm valla bilmiyorumki tatlım yaa:26: kızzz bilen varsa sölesinn

Ya ben benimkine , bira bardağın tut herşeyini beşiktaşlı almıştım ..
Beşiktaşlı kupası falan var..

Şimdi beşiktaş çay bardakları yaptırasım var, güzel bir kutuya koyup hediye edesim var..
Yani çay bardağının önünde küçük kartal ve beşiktaş amlemi olacak.Hayal etmişsindir..
Çok mutlu olur , ama bunu kim yapar neresi yapar bilemedim..

Belki fotografçılar yapar demi , ah evet bi zamanlar bardaklara resim koyuyorlardı evet yapabilirler.İyi aklıma geldi.
Çeyizimizede koyarız bir takım..
Bu süper oldu..:ssz::ssz::ssz:

Şimdi beşiktaş çay bardakları yaptırasım var, güzel bir kutuya koyup hediye edesim var..
Yani çay bardağının önünde küçük kartal ve beşiktaş amlemi olacak.Hayal etmişsindir..

Belki fotografçılar yapar demi , ah evet bi zamanlar bardaklara resim koyuyorlardı evet yapabilirler.İyi aklıma geldi.

olabilir fotoğrafçı yapabilirr belkii iyi fikirmiş ama :128::128::128:

bende nişanlımda koyu beşiktaşlıyız :46::46:süper düşünmüşsün:46: evet hatta benim öle resimli bardağım var fotoğrafçılar yapıyo..

bende nişanlımda koyu beşiktaşlıyız :46::46:süper düşünmüşsün:46: evet hatta benim öle resimli bardağım var fotoğrafçılar yapıyo..

Bak canım hazır satılıyor sanırım..
Bahsettiğim şeyin linkini koydum..
Nasıllar ?

Bundan eve takım alıcam çeyizimede..
Hatta kave ve peçetelikleri bile var..

Back