İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Çok iyi :) Bende ufaktan ufaktan hazırlıyorum . Daha kesin bir tarihimiz yok ama olsun bunları hazırlamak bile insanı ne kadar mutlu ediyor beni en iyi sen anlarsın..

aynen canım çok heycan vericikesinlikle şimdiden başla sonra çok birikiyo insan altından kalkamıyo. odanın yarısı çeyizle doldu hala eksiğim var.

aynen canım çok heycan vericikesinlikle şimdiden başla sonra çok birikiyo insan altından kalkamıyo. odanın yarısı çeyizle doldu hala eksiğim var.

Ufak tefek şeyleri alıyorum zaten , aynen bizim evdede yer yok. Diğer kalan şeyleri ,eve geçtiğimizde toparlarız alıp hemen koyarız diyoruz..

hahhahah ben bilmem sen dedinn

denize değil toprağa gömeceğim

O daha kötü ya , biri gelicek beni gömdüğün yere marul soğan moğan dikecek , sonra gelicek oradan koparıcak . sonra onları biri yer , oradan dolaylı yollardan günahlarım ona devreder..Aslında hayat böyle..

O daha kötü ya , biri gelicek beni gömdüğün yere marul soğan moğan dikecek , sonra gelicek oradan koparıcak . sonra onları biri yer , oradan dolaylı yollardan günahlarım ona devreder..Aslında hayat böyle..
wuhuuu hayattan soğudum :26:

öyle tabi
geçmişe dönmek istemiyom ne bombasımışşş:26::26::26::26:
bildigimz bombamııııııı

yazdımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…