• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben cıkmayı düşünüyorum kafama koydum artık ulen verdi zaten 3 4 tl birşey biliyon mu bacım neyini biriktirim:9::9::9:
önceden işime cok istekli gelirdim şimdi yok heves yok istek yok bugun geldi kaloriferi kapattı cok kalın giyindim ama üşüyorum yinede cok soguk burası inan ki sen biliyorsun konyanın sogunu
kaloriferi kapattı ya ters ters baktım resmen laf sayar gibi birde annemi aradım duysun diye üşüyorum ben sunu getir dedim utansın biraz
iş hanında herkeze fatura 90 dan aşagı gelmiyo bir yukaru kat hariç bize 28 tl geldi bacım düşün sene:53:

tamam öyle yapım bari napımm
senide sıktım iş konmla k. bkma bebegimm :93:

O 3 4 tl dediğin şeyleri biriktiren insanların neleri var şuan bir bilsen..
Küçük görme..

Çözümü var sonuçta.
İşsiz kalmandan daha mı iyi daha iyi bir iş mi bulacaksın. Hayır..

E o zaman , katlanıcaksın bazı şeylere. Ama açlığa değil.Evinden getir ye. Herkes öğlen çıkıyordur. Kapa odanın kapısını otur ye :)

O 3 4 tl dediğin şeyleri biriktiren insanların neleri var şuan bir bilsen..
Küçük görme..

Çözümü var sonuçta.
İşsiz kalmandan daha mı iyi daha iyi bir iş mi bulacaksın. Hayır..

E o zaman , katlanıcaksın bazı şeylere. Ama açlığa değil.Evinden getir ye. Herkes öğlen çıkıyordur. Kapa odanın kapısını otur ye :)

dogru diyorsun hiç bu yönden bakmamıştımm ama işte öglende insanın canı yemek yemek istiyo be kuzummm nisem valla yapcamm bunu
ama su an tek düşündüm istedim işten cıkmak cok sogudum zorla tutuyorum kendimi:31::31::31:
sen kahvalytını yaptın mı bakım hı kalktından beri soluksuz cene yapıyonn:27::27:

Aynen sende bak , bak plaketini aldım. Beşiktaş kocaman bir tabloyuda birlikte almıştık..
Bira bardağı var kocaman birşey hepsinde beşiktaş amlemi var..
Kahve içmek için kupasıda var.
Ama çay içmek için beşiktalı bir şeyi yok, o yüzden o bardaklardan alıcam,sonra beşiktaşlı kültablası arayacağım..
Benim ki bayılır çay ve sigara keyfine..

aaa ne güzel bende alayım. benimki de çay hastası çaykolik resmen tam onluk bu bardaklar :1:

geldim kuzuummm:) amaan çabucak gelmemden anlamışssındır yemek hiç iç açıcı deildi. tuhaf kokan bi balık ve buz gibi töbe töbe. çorba pilav yavrum.bende aç kaldım:1::1:

aynenn dedim bu gacı niye erkek geldii:27:
kıyamamm laa:30:
ben balıgı hiç sevmem zatenn ıykkkkkkk:19::19::19:
napcez bacım böylee ac ac kimi yesekk:27::27::27:
bende aşagıdan büsküvi almayı düşünüyodum gel büskevit yiyek:29:

bana uyar kızz yanına da şöle güzel bi çayy ohh misss:56::56:

ayyhh valla ne güzellllll ımm ımm hepsinden güzel olur bacımm
heleki yanında sen de varsann:17::17:
IMG_1416.jpg

ETI%20CAY%20KEYFI%20BISK.DAMLA%20CIK.110%20GR.-500x500.jpg

14173-3-4-f5157.jpg

ohhh:39::39::39: