• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bakıyorum canım, fazlasıyla bakıyorum. hatta sırf evdekilere yük olmasın diye part time satış danışmanlığı işlerine bile bakıyorum ama yok. geri dönüp de çağıran yok yani.
okuldan bir hocamın yardımcılıgını yapıyorum ama ordan da ancak kalacak yerimin parası geliyor. geri kalanı ailemden almak zorunda kalıyorum malesef. ona da bi çözüm bulmam lazım, isteyemem artık onlardan para.

bugun benden hayır yok Margam, bikaç güne toparlarım ancak, çok zoruma gitti.
Anladım canım, zor bir durum, üzüldüm. Netten makale yazarakda kazabilirsin biraz. Editörlük falan yaparsın.

neresi tarz onun yaaa tomslarımla doverım onu:KK53::KK53::KK53:
Dövdürmüycem sana margamı :)
Ne gadan şiddet yanlısısın sen yaa..

Anladım canım, zor bir durum, üzüldüm. Netten makale yazarakda kazabilirsin biraz. Editörlük falan yaparsın.

Dövdürmüycem sana margamı :)
Ne gadan şiddet yanlısısın sen yaa..
senıde doferımmmm:KK53::KK53::KK53:
Yarismaya kesin klatilcan o tomslarla neyi uydurcan hakikaten cok merak ediyorum :63:
ben katılırsam yarısmaya gerek kalmaz cunku en ama en tarz benımmm:KK53::KK53::KK53:

bakıyorum canım, fazlasıyla bakıyorum. hatta sırf evdekilere yük olmasın diye part time satış danışmanlığı işlerine bile bakıyorum ama yok. geri dönüp de çağıran yok yani.
okuldan bir hocamın yardımcılıgını yapıyorum ama ordan da ancak kalacak yerimin parası geliyor. geri kalanı ailemden almak zorunda kalıyorum malesef. ona da bi çözüm bulmam lazım, isteyemem artık onlardan para.

bugun benden hayır yok Margam, bikaç güne toparlarım ancak, çok zoruma gitti.
Tatlim bu durumda olan milyon tane insan ve genc var ne takiyorsun bu kadar bosver biraz lutfen..

bu ara evde oldugum için yapıyorum canım onu, çok bi getirisi yok ama hiç yoktan iyidir diyerek. ama gerçekten az bir getirisi var yani o_O
resmen sınıyor Allahım beni de vardır bi bildigi diyorum, isyanımı içim de patlatıyorum.
Az oncr yazdigim yanlis oldu senin tarzini cok merak ediyorum canim cesmiye yollyacaktim sende katillllll
Cesmiye yazacaktim onu kuzum nazi resimlerden biliyorum ben :)
aa benim tarzımı begenen biri çıktı çok şaşırdım :KK57::KK57:
valla sağol kuzum mutlu ettin beni :KK15:

bu ara evde oldugum için yapıyorum canım onu, çok bi getirisi yok ama hiç yoktan iyidir diyerek. ama gerçekten az bir getirisi var yani o_O
resmen sınıyor Allahım beni de vardır bi bildigi diyorum, isyanımı içim de patlatıyorum.

aa benim tarzımı begenen biri çıktı çok şaşırdım :KK57::KK57:
valla sağol kuzum mutlu ettin beni :KK15:
Orası öyle canım, sende sonunda istediklerine kavuşursun inşallah.
Rabbim kimseyi caresiz bırakmasın, dermansız dertlerle sınamasın, bunlar geçici şeyler, üzme kendini

Back