- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.901
Giyip mi koycaz resmi :) kıyafetlerin resmi yeterli mi?Tatlim moda bolumunde yarisma duzenleyecegiz ko!bin yarismasi. Onun odulu en tarz uyu kusagi aydan aya yapmayi dusunuyoruz. Kusagi oluyor mu olmuyor mu deniyoruz katilmanizi isterim makyaj yarismasi sonlaninca acmayi dusunuyoruz :)
Canim geldim lahana sariyordum kuzum anca bitti islerim:) neler yaptin bakayim yemek olarakOl tabi, hep mutlu ol :)
Off ağır olmuş biraz, içten söylememiştir, sinirle söylemiştir muhtemelen. Haklısın tabi üzülmekte.
Neden gidip bakmadın :) Yarın yapardın sende hemCanim geldim lahana sariyordum kuzum anca bitti islerim:) neler yaptin bakayim yemek olarak
Giyip koysaniz daha iyi olur bence bunu bi oky ile gorusurum eger uygun olursa kiyafetleride koyabiliriz tabi :) katilirsin demi :) cok eglenceli olur :)Giyip mi koycaz resmi :) kıyafetlerin resmi yeterli mi?
içten söylememiş olsa da aklından geçmesi bile yeterince kötü. hazmedemiyorum resmen. kalbim ağrıyor üzüntüden.Off ağır olmuş biraz, içten söylememiştir, sinirle söylemiştir muhtemelen. Haklısın tabi üzülmekte.
Neye bakmadim canim mesajini anca gordum :)Neden gidip bakmadın :) Yarın yapardın sende hem
Kombine bağlı :) Katılabilirim tabi, ilk adımı attım devamı gelir :)Giyip koysaniz daha iyi olur bence bunu bi oky ile gorusurum eger uygun olursa kiyafetleride koyabiliriz tabi :) katilirsin demi :) cok eglenceli olur :)
Senin zevkini biliyorum takipledim ki seni :) !erak ediyoru! Gercekten klasik tarzin var gibi a!a abartisiz demiKombine bağlı :) Katılabilirim tabi, ilk adımı attım devamı gelir :)
Haklısın tabi. Iş bulamıyor musun?içten söylememiş olsa da aklından geçmesi bile yeterince kötü. hazmedemiyorum resmen. kalbim ağrıyor üzüntüden.
Yarışmaya koydum işte canım..Neye bakmadim canim mesajini anca gordum :)
Canim lutfen kendine geliçten söylememiş olsa da aklından geçmesi bile yeterince kötü. hazmedemiyorum resmen. kalbim ağrıyor üzüntüden.
Bakicam tatlim hatta tarifler hosuma giderse not alicam defterime :)Haklısın tabi. Iş bulamıyor musun?
Yarışmaya koydum işte canım..
sen nıye tarz uye oldunnn???Senin zevkini biliyorum takipledim ki seni :) !erak ediyoru! Gercekten klasik tarzin var gibi a!a abartisiz demi
Spor canım :) Elbise etek bayılırım ama kocam çok karışıyorSenin zevkini biliyorum takipledim ki seni :) !erak ediyoru! Gercekten klasik tarzin var gibi a!a abartisiz demi
Tarz çünkü :)sen nıye tarz uye oldunnn???
bakıyorum canım, fazlasıyla bakıyorum. hatta sırf evdekilere yük olmasın diye part time satış danışmanlığı işlerine bile bakıyorum ama yok. geri dönüp de çağıran yok yani.Haklısın tabi. Iş bulamıyor musun?
.
bugun benden hayır yok Margam, bikaç güne toparlarım ancak, çok zoruma gitti.Canim lutfen kendine gel
neresi tarz onun yaaa tomslarımla doverım onuTarz çünkü :)
Yaris!a duzenleyecegiz kombin yarimasi canim birinci olan arkadaslara bu kusak hediye edilecek vs. Uygulamasini yaptik kusak oluyor mu diye denedik oluyor.. Makyaj yarismasinin bitmesini bekliyoruz. Eger tarzina guveniyorsan koy tomslarini da gorelim bebeksen nıye tarz uye oldunnn???
Ol tabi, hep mutlu ol :)
Off ağır olmuş biraz, içten söylememiştir, sinirle söylemiştir muhtemelen. Haklısın tabi üzülmekte.
Ben etegi tek parca halindr sevmiyorum elbiselere bayilirim kisin kot cok giyerdim artik hic giymiyorum full tayt giyiyorum cizmelerle postal tarzi botlarla vs :)Spor canım :) Elbise etek bayılırım ama kocam çok karışıyor
Düğün var mini elbise giymeyecekmişim, boğasım geliyor bazen
Giyip koysaniz daha iyi olur bence bunu bi oky ile gorusurum eger uygun olursa kiyafetleride koyabiliriz tabi :) katilirsin demi :) cok eglenceli olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?