- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.881
Ya da ooohh dünya varmış der keyfine bakar erkek milleti sonuçta her an herşey olabiliree tamam canım, sen de o sorduğu zaman sen halimden memnun olmadığın için değişmeye çalışıyorum dersin ve aynı tavıra devam edersin. sonuçta zamanla o da senin eski halini sevdigini anlar ve bi şekilde kendine çeki düzen verir
var mıdır acaba yaa, eğer var ise sahte üyelik alıp bi bakmak lazım
Etmezmiyim hatta daha ikinci dakika Allahım bunun mu suratını yapıyorum dediğim anlar bile olmuştur ama dedim ya o çenemi tutamıyorum benDamla kız merak ettim neleri büyütüyon :)
Sinirin geçince sende fark etmiyormusun ne kadar gereksiz yere kendini üzdüğünü? Strese girdiğini??
çıkışta gel diye tehdit ederler birbirleriniOnlarında yaptığı gibi
Sanmam erkekleri kontrol altında tutamazsın ki, küfür vs.. onların kavgası dışarı taşar :)
ee kuzum zaten ortada net bi sorun yokki, bırak o keyfine baksın, sen de alışırsın belki zamanla olmaz mıYa da ooohh dünya varmış der keyfine bakar erkek milleti sonuçta her an herşey olabilir
İnşallah canım en büyük temennim oçıkışta gel diye tehdit ederler birbirlerini
ee kuzum zaten ortada net bi sorun yokki, bırak o keyfine baksın, sen de alışırsın belki zamanla olmaz mı
İnşallah canım en büyük temennim o
Tamam tamam anlaştıkama bak anlaşmayı bozup da tribe başlarsan elimden çekeceğin var
Aynen aynençıkışta gel diye tehdit ederler birbirlerini
ee kuzum zaten ortada net bi sorun yokki, bırak o keyfine baksın, sen de alışırsın belki zamanla olmaz mı
artık iyice çirkinleştim, tehdite başladımTamam tamam anlaştık
çok süslü yemekler yapmayı bilmem ki ben. bide kendi evim yok ailemle beraber kalıyorum, malzemeleri bulmaa vs. sıkıntı olabilirAynen aynen
Yemek yarışmasına katılsana sende..
E hakettimartık iyice çirkinleştim, tehdite başladım
çok süslü yemekler yapmayı bilmem ki ben. bide kendi evim yok ailemle beraber kalıyorum, malzemeleri bulmaa vs. sıkıntı olabilir
Yok be ben yaptım gayet kolay yemek seçtim, sadece görsel olarak hoş yemek seçersin, hem eğlenceli oluyor.artık iyice çirkinleştim, tehdite başladım
çok süslü yemekler yapmayı bilmem ki ben. bide kendi evim yok ailemle beraber kalıyorum, malzemeleri bulmaa vs. sıkıntı olabilir
Hayırdır lokum ağzın kulaklarında :)
Yok be ben yaptım gayet kolay yemek seçtim, sadece görsel olarak hoş yemek seçersin, hem eğlenceli oluyor.
Anladım canım sen bilirsin. Annenle neden tartıştın ki, özel değilse rahatlamak istersen anlatabilirsinbugün bide annemle kavga etmişken tutup da ona ben yemek yapacam diyemem canım. iş bulup kendi paramı kazanmaya başladıktan sonra kimseye mudana etmeden katılırım inşallah
Kabülümdür canımelimden çekersin o zaman
Hayırdır lokum ağzın kulaklarında :)
özel değil canım, kızlara da anlattım.Anladım canım sen bilirsin. Annenle neden tartıştın ki, özel değilse rahatlamak istersen anlatabilirsin
yaktım o zaman çıranıKabülümdür canım
Tatlim moda bolumunde yarisma duzenleyecegiz ko!bin yarismasi. Onun odulu en tarz uyu kusagi aydan aya yapmayi dusunuyoruz. Kusagi oluyor mu olmuyor mu deniyoruz katilmanizi isterim makyaj yarismasi sonlaninca acmayi dusunuyoruz :)en tarz üye yazısını nasıl yaptınız?
Ol tabi, hep mutlu ol :)amann kendi kendime mutlu oluyorum işte :)
Off ağır olmuş biraz, içten söylememiştir, sinirle söylemiştir muhtemelen. Haklısın tabi üzülmekte.özel değil canım, kızlara da anlattım.
29 yaşında hala iş arayan bir mimarım ve doğal olarak ailemden para alıyorum. annem de bugun bi tartışma esnasında 11 yıl oldu üniversiteye başlayalı hala paranı biz veriyoruz gibi bir cümle kurdu da kaldıramadım o cümleyi, hala içim acıyor.
yaktım o zaman çıranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?