İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya da ooohh dünya varmış der keyfine bakar erkek milleti sonuçta her an herşey olabilir

Damla kız merak ettim neleri büyütüyon :)
Sinirin geçince sende fark etmiyormusun ne kadar gereksiz yere kendini üzdüğünü? Strese girdiğini??
Etmezmiyim hatta daha ikinci dakika Allahım bunun mu suratını yapıyorum dediğim anlar bile olmuştur ama dedim ya o çenemi tutamıyorum ben

Onlarında yaptığı gibi
Sanmam erkekleri kontrol altında tutamazsın ki, küfür vs.. onların kavgası dışarı taşar :)
çıkışta gel diye tehdit ederler birbirlerini
Ya da ooohh dünya varmış der keyfine bakar erkek milleti sonuçta her an herşey olabilir
ee kuzum zaten ortada net bi sorun yokki, bırak o keyfine baksın, sen de alışırsın belki zamanla olmaz mı

artık iyice çirkinleştim, tehdite başladım

çok süslü yemekler yapmayı bilmem ki ben. bide kendi evim yok ailemle beraber kalıyorum, malzemeleri bulmaa vs. sıkıntı olabilir
Yok be ben yaptım gayet kolay yemek seçtim, sadece görsel olarak hoş yemek seçersin, hem eğlenceli oluyor.

Yok be ben yaptım gayet kolay yemek seçtim, sadece görsel olarak hoş yemek seçersin, hem eğlenceli oluyor.

bugün bide annemle kavga etmişken tutup da ona ben yemek yapacam diyemem canım. iş bulup kendi paramı kazanmaya başladıktan sonra kimseye mudana etmeden katılırım inşallah

bugün bide annemle kavga etmişken tutup da ona ben yemek yapacam diyemem canım. iş bulup kendi paramı kazanmaya başladıktan sonra kimseye mudana etmeden katılırım inşallah
Anladım canım sen bilirsin. Annenle neden tartıştın ki, özel değilse rahatlamak istersen anlatabilirsin

Anladım canım sen bilirsin. Annenle neden tartıştın ki, özel değilse rahatlamak istersen anlatabilirsin
özel değil canım, kızlara da anlattım.
29 yaşında hala iş arayan bir mimarım ve doğal olarak ailemden para alıyorum. annem de bugun bi tartışma esnasında 11 yıl oldu üniversiteye başlayalı hala paranı biz veriyoruz gibi bir cümle kurdu da kaldıramadım o cümleyi, hala içim acıyor.
Kabülümdür canım
yaktım o zaman çıranı

amann kendi kendime mutlu oluyorum işte :)
Ol tabi, hep mutlu ol :)

Off ağır olmuş biraz, içten söylememiştir, sinirle söylemiştir muhtemelen. Haklısın tabi üzülmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…