- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.861
Ben onu otutturcam bir gün ama bakalım ne zaman olcakBende o ara yok işte hemen anlıyor tavırlı olduğumu
Ben onun atcakları mesajları ezbere biliyorum canım.. İlk mesajı benim aşkım ne yapıyor olur bende iyiyim sen der geçerim şuan bu sinirlesen o msj yazdıgında söyle bana beraber tripsiz ama düz bi msj bulalım, hemen cevap yazma kendi kendine
Ben onun atcakları mesajları ezbere biliyorum canım.. İlk mesajı benim aşkım ne yapıyor olur bende iyiyim sen der geçerim şuan bu sinirleBalım böcüğüm yazarım çok iyisek işte
Ne filmi ne bakıyorsun diyecek ordan gırgıra vurcak iki makara yapcak hadi oyundayım ben dyip susacako sana benim aşkım ne yapıyor diye mesaj attıgında iyiyim sen diye yazma sende, mesela film izliyorum hayatım sen napıyosun de, ya da bilgisayarda bişeylere bakınıyordum canım, sen napıyosun de ki onda merak uyandır bebek
Ne filmi ne bakıyorsun diyecek ordan gırgıra vurcak iki makara yapcak hadi oyundayım ben dyip susacak
Eşim benden önce yabancı bi kızla evleneceğini söylermiş hep, sebebide Türk kızlarının kaprisli olmasıymış... Sen tavrını az ve öz gösterirsen gözüne batmaz, hatalı olduğu yerde kendini düzeltir. Ama bunu devamlı yaparsan, amann kapris yapıyor der inadına yaparBen onun atcakları mesajları ezbere biliyorum canım.. İlk mesajı benim aşkım ne yapıyor olur bende iyiyim sen der geçerim şuan bu sinirleBalım böcüğüm yazarım çok iyisek işte
Hadi beraber izleyelim demeliee tamam kuzum ya ne yapacaktı adam
Valla şuan ağzıyla kuş tutsa o bile gözüme batar canımee tamam kuzum ya ne yapacaktı adam
Evet farkındayım sorun tam olarak bu farkındayım ama tutamıyorum kendimi bunu başarsam herşey yoluna girecekEşim benden önce yabancı bi kızla evleneceğini söylermiş hep, sebebide Türk kızlarının kaprisli olmasıymış... Sen tavrını az ve öz gösterirsen gözüne batmaz, hatalı olduğu yerde kendini düzeltir. Ama bunu devamlı yaparsan, amann kapris yapıyor der inadına yapar
onu dese de bu sefer çocuk yanında değil diye atarlanır bu lily, ciğerini bilirim ben onunHadi beraber izleyelim demeli
batsa da belli etme ona işte, gel bana kız onun yerine, ona uzun bir süre tepkilerini belli etmeValla şuan ağzıyla kuş tutsa o bile gözüme batar canım
Belki bu sefer merak eder mi dersin ne dersin be Nurdanonu dese de bu sefer çocuk yanında değil diye atarlanır bu lily, ciğerini bilirim ben onun
batsa da belli etme ona işte, gel bana kız onun yerine, ona uzun bir süre tepkilerini belli etme
Belki bu sefer merak eder mi dersin ne dersin be Nurdan
Takıldığın an gel bizimle konuş sakinleş normale dön :)Evet farkındayım sorun tam olarak bu farkındayım ama tutamıyorum kendimi bunu başarsam herşey yoluna girecek
Bizim kızlarımızda normal değil anacımonu dese de bu sefer çocuk yanında değil diye atarlanır bu lily, ciğerini bilirim ben onun
batsa da belli etme ona işte, gel bana kız onun yerine, ona uzun bir süre tepkilerini belli etme
Takıldığın an gel bizimle konuş sakinleş normale dön :)
Bizim kızlarımızda normak değil anacım
Anladım canım anladım ortada bir sorun yok gibi normal davranacağım ama o benim eski bıcır bıcır halimi bildiğinden köfteyi çakacak yani bildim mikuzum sen adamın sözlüsüsün, adamda normal olarak kaybetmeye dair bi düşünce yok. he bak bi kere denedin başardın da ama ilk sitemde hemen normale döndün onu bi kere daha haklı gösterdin o yüzden biraz uzun tutman lazım bu tavrı diye düşünüyorum.
ayrıca pink in dediklerine çok katılıyorum canım, ki bunun sen de farkındasın. tamamen senin elinde olan bişey bu. dün lokumla ilgili burda konuşurken demiştim, 2 düşün bir konuş, gerekirse cevapları geç yaz ama sinirle hareket etme. adam sana halini hatrını sormuş, konuşacaklarınızı konuşmuşsanız oyun oynamasına takılma ya oynasın tabi ki.
ona normalden farklı davran ama sinirli yada tripli olma demek istedigim bu yavrum, anlatabildim mi tam bilemedim ama
Erkekler kulubü olsa bizim adamlara neler yaptığımızda çıkar piyasaya :)hiç normal değiliz hem de, hepimizde boyumuzdan büyük tribimiz varhoş adamlarda hak ediyor genelde ya neyse
Her gün başınızın etini yememi göze alabilirseniz seve seve damlarım her sorundaTakıldığın an gel bizimle konuş sakinleş normale dön :)
Bizim kızlarımızda normal değil anacım
ee tamam canım, sen de o sorduğu zaman sen halimden memnun olmadığın için değişmeye çalışıyorum dersin ve aynı tavıra devam edersin. sonuçta zamanla o da senin eski halini sevdigini anlar ve bi şekilde kendine çeki düzen verirAnladım canım anladım ortada bir sorun yok gibi normal davranacağım ama o benim eski bıcır bıcır halimi bildiğinden köfteyi çakacak yani bildim mi
var mıdır acaba yaa, eğer var ise sahte üyelik alıp bi bakmak lazımErkekler kulubü olsa bizim adamlara neler yaptığımızda çıkar piyasaya :)
Damla kız merak ettim neleri büyütüyon :)Her gün başınızın etini yememi göze alabilirseniz seve seve damlarım her sorunda
Onlarında yaptığı gibiee tamam canım, sen de o sorduğu zaman sen halimden memnun olmadığın için değişmeye çalışıyorum dersin ve aynı tavıra devam edersin. sonuçta zamanla o da senin eski halini sevdigini anlar ve bi şekilde kendine çeki düzen verir
var mıdır acaba yaa, eğer var ise sahte üyelik alıp bi bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?