- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.841
Gelir gelir.. Benim öyle olur anneme kırıldığında o evde yokken ona olan özlemim artar kırgınlığımda geçer genelde
Nasıl özleme ihtimalin yoközleme ihtimalim hiç yok, içimdeki o duygu öldürüleli çok oluyor da kalp kırıklığım geçebilse keşke en azından. resmen canım acıyor. bıktım.
Nasıl özleme ihtimalin yok
Ne olursa olsun annen canım o özlenir özlenmez mi ama sende haklısın 11 sene uzun bir süreç..11 senedir farklı şehirde yaşıyorum canım ben. 3 4 ay görüşmediğimiz zamanlar oldu, 1 günde 2 günde özleyemiyorum artık, taşlaştım resmen.
ayy neyse canım sen anlat, nasıl gidiyor enişteyleNe olursa olsun annen canım o özlenir özlenmez mi ama sende haklısın 11 sene uzun bir süreç..
Aman yok canım başlayamadım uğraşamıyorum onun çenesiyle napıyor ediyor üste çıkıyor sıyırcam kafayı artıkayy neyse canım sen anlat, nasıl gidiyor enişteylesüründürmeye başladın mı yoksa kıyamıyor musun hala
ee tamam işte asıl tam da bu sebepten susman lazım degil miAman yok canım başlayamadım uğraşamıyorum onun çenesiyle napıyor ediyor üste çıkıyor sıyırcam kafayı artık
Canım susuyorum bu sefer kendini haklı sanıyor valla başedemiyorum artık ne yapsam olmuyor..ee tamam işte asıl tam da bu sebepten susman lazım degil mi
Canım susuyorum bu sefer kendini haklı sanıyor valla başedemiyorum artık ne yapsam olmuyor..
Hiiiiççç umuru olmuyor canım hiiiçççç bende öyle diyordum susunca dayanamaz diye de adam bıktı çenemden rahatına bakıyor herhalde..sustuktan bir süre sonra paniklemeye başlıyorlar ya genelde kuzum ondan dedim
uzun süreli ilişkilerde böyle oluyordur heralde ama kuzum ya. bi süre sonra konuşacak şey sıkıntısı çeker insanHiiiiççç umuru olmuyor canım hiiiçççç bende öyle diyordum susunca dayanamaz diye de adam bıktı çenemden rahatına bakıyor herhalde..
Bu son bir aydır kaldıramıyorum artık canım.. Laf yetiştirmekten bıktım susmaktan bıktım.. Herşeyi o biliyomuş gibi üste çıkmasından bıktım.. Hepsi ayrı dert yani.. Hani bir söz var ya söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.. İşte tam benlik bu aralar..uzun süreli ilişkilerde böyle oluyordur heralde ama kuzum ya. bi süre sonra konuşacak şey sıkıntısı çeker insan
Bu son bir aydır kaldıramıyorum artık canım.. Laf yetiştirmekten bıktım susmaktan bıktım.. Herşeyi o biliyomuş gibi üste çıkmasından bıktım.. Hepsi ayrı dert yani.. Hani bir söz var ya söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.. İşte tam benlik bu aralar..
Evet canım görüştük ama daha beter kavga ettik.. Beni pek umursamıyor artık yani anlattıklarımı dinlemiyor hep boş konuşuyormuşum gibi hissediyorum..bi sebebi var mı peki böyle yapmasının? bu hafta görüşecektiniz, görüştüğünüz de konuştunuz mu bunları hiç
Evet canım görüştük ama daha beter kavga ettik.. Beni pek umursamıyor artık yani anlattıklarımı dinlemiyor hep boş konuşuyormuşum gibi hissediyorum..
Tv izlemeye dalıyor ben birşey anlatıyorum dönüp yüzüme bakmıyor.. Dün belki 10 kere aynı şey oldu artık kırılmaya başladım.. Birde herşeyde kendini haklı sanıyor o böyle yapınca kırılıyorum herşeye surat yapan ben oluyorum bu sefer daha beter kavga ediyoruz bende dikkat ediyorum bu sefer o ortada sorun yok sanıyor benim içimde fırtınalar kopuyor.. eve geldiğimden beri ağlıyorum..bu sana da öyle geliyor olabilir ama ortada net bişey yok sonuçta. ya da öyle davrandığının farkında bile değildir. bilerek yapmıyordur yani, klasik erkek duyarsızlığı işte
Tv izlemeye dalıyor ben birşey anlatıyorum dönüp yüzüme bakmıyor.. Dün belki 10 kere aynı şey oldu artık kırılmaya başladım.. Birde herşeyde kendini haklı sanıyor o böyle yapınca kırılıyorum herşeye surat yapan ben oluyorum bu sefer daha beter kavga ediyoruz bende dikkat ediyorum bu sefer o ortada sorun yok sanıyor benim içimde fırtınalar kopuyor.. eve geldiğimden beri ağlıyorum..
Denicem canım inan denicem artk kendimi yıpratmaya başladım çünkü.. Bak kaç saattir mesaj atmıyor eve geldik bitti konu bende yazmıyorum Yetti artıkk..kuzum siz şu evde buluşma işini bırakın bence. dışarı da olsa senle ilgilenir ama evde, erkek aynı anda iki işi yapamadığı için sıkıntı oluyor. hiç bişey yokmuş gibi davranma, ama sorunu da söyleme çek kendini biraz. belki hemen degil ama mutlaka fark edecektir. ama sabırlı ol.
Denicem canım inan denicem artk kendimi yıpratmaya başladım çünkü.. Bak kaç saattir mesaj atmıyor eve geldik bitti konu bende yazmıyorum Yetti artıkk..
Ben onu otutturcam bir gün ama bakalım ne zaman olcakkuzum sizin oturmuş bi ilişkiniz var, msj atmaması normal. sonuçta sen evdesin o evde, ekstra konuşmaya gerek olmadığını düşünüyordur. tut kendini lütfen, o msj attıgında da hemen yelkenleri suya indirma ama trip de atma. mesafeli yaz cevapları ve lütfen bu sefer o hatasını anladıgında da hemen pes etme, baya bi sürünsün paşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?