- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.801
Gittigin yere beni de gotur persommmHelloouu
Hoşgeldin :) Napıyosun?Helloouu
Bence bilinc altimizdaki olaylari tetikllediklerinden oluyor yoksa ben hayatta bilinc altima kacirmam hih
Biz uslu olalim onlar yaramaz olsunNeyse kötü düşünmeyelim şimdi
Adamlar uslu biz anormaliz
Olmaz benimki uslu olmaya devam etsin :)Biz uslu olalim onlar yaramaz olsun
Gittigin yere beni de gotur persommm
Hoşgeldin :) Napıyosun?
Bilinç altımıza işleyende onlar zaten de neyse :)
Bir sonraki görev güney kore savaşın ortasında çalışıcam gel bebeğim full action
Erkeklerin hepsi yaramazOlmaz benimki uslu olmaya devam etsin :)
Gelmem mi ben nereyi kazicaz persom ben yatarim sen kaz
Bilinc altimiza islemiyorlar resmen isiyorlarHoşgeldin :) Napıyosun?
Bilinç altımıza işleyende onlar zaten de neyse :)
Cok yakisir sana gule gule kullan canimEki Görüntüle 1286252 Bak ablamın bana aldığı mont bu nasıl?
Gelmem mi ben nereyi kazicaz persom ben yatarim sen kaz
gerçi eski nişanlımı gecenin 5 lerinde az tekmelememişimdir yatakta sen ne haltlar karıştırıyorsun itiraf et diyeTamamda bilinç altımı şaşırtıp öpüşmesin oda, normalde ben aldatılırsam sessiz sedasız terk ederim derim, rüyamda bardağı kafasına vurdum :) Allah korusun Gerçekte de olsa sessiz kalmıycam demekki
adam suçsuz, sen trip atacaksın sana mı sabır dileyeyimSen bence bana sabir dile dostum
Eee bize niye ordan cool numarası yapıyongerçi eski nişanlımı gecenin 5 lerinde az tekmelememişimdir yatakta sen ne haltlar karıştırıyorsun itiraf et diye
adam suçsuz, sen trip atacaksın sana mı sabır dileyeyimenişte yaman bi enişte galiba
Teşekkür ederim tatlım :)Cok yakisir sana gule gule kullan canim
eskiden deliydim de şimdi akıllandım sanıyorum kendimi, ondan bu havamEee bize niye ordan cool numarası yapıyonKadın değilmiyiz hepimiz aynıyız
Beni gozlemlerimi ve bulduklarimi rapor etsem olmaz mi persoTahminlerime göre çok kazcez bi ucundan tutsaydın bari kepçe falan kullan enazından yada patlayıcı döşe olmamı yada konu mankeni olursun sorun yok
O bizden daha ben deliEee bize niye ordan cool numarası yapıyonKadın değilmiyiz hepimiz aynıyız
Teşekkür ederim tatlım :)
Beni gozlemlerimi ve bulduklarimi rapor etsem olmaz mi perso
Hmm.. biri çıkmadan anlayamayız, ya planlar yapıyoruz güzel güzelde, işin içine duygular girince mantık uçuyor :)eskiden deliydim de şimdi akıllandım sanıyorum kendimi, ondan bu havam
Hmm.. biri çıkmadan anlayamayız, ya planlar yapıyoruz güzel güzelde, işin içine duygular girince mantık uçuyor :)
Sana da birşeyler buluruz canım sen üzülme onun içinbu fikri sevdim
sen iş bul, konfeti bile patlatırız
ben de işsizim ama bana ne patlatacaz iş bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?