- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.781
Dün ortaya mercimek çorbası attım herkesin canı çekti :) yap yap seninki daha güzel olur
Ben hazir corbayi alip bem yaptim diye koyucam ortaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ortaya mercimek çorbası attım herkesin canı çekti :) yap yap seninki daha güzel olur
Mantikli boşuna zaman ve fazla paradan yırtarsın :)Ben hazir corbayi alip bem yaptim diye koyucam ortaya
Yoruldum ya evi sildim supurdum benimkiylede kustum konusmuyorum ben trip atcamMantikli boşuna zaman ve fazla paradan yırtarsın :)
Tribi bize mi sevgiline mi atcan :)Yoruldum ya evi sildim supurdum benimkiylede kustum konusmuyorum ben trip atcam![]()
Ona aticam tabiTribi bize mi sevgiline mi atcan :)
Antalya canimm
noldu kız ne küsmesiOna aticam tabi![]()
Hosgeldin canim blmyorum rahat batti herhalde trip atasim var kusesim var konusasim yok sacma sapan kabuslarin etkisinde kaldimmm belki de ondan sinirimi aticam iste inat degil miuzakmışsın da şimdi, annemle de küstüm kim yapacak bana mercimek çorbasını
noldu kız ne küsmesiherkes de birilerine küsüyor bu ara
![]()
Hosgeldin canim blmyorum rahat batti herhalde trip atasim var kusesim var konusasim yok sacma sapan kabuslarin etkisinde kaldimmm belki de ondan sinirimi aticam iste inat degil mi
Ben kuserim uyuz oldum cunku bende bu gider:)kız bi kabustan insan sevgilisine küser mi![]()
Ben kuserim uyuz oldum cunku bende bu gider:)
kız bi kabustan insan sevgilisine küser mi![]()
O bendede var geçen gün rüyamda eşimi biriyle öpüşürken gördüm gece kalktım kızdım buna :) Sabah yine kızdım, diyoki neden beni elalemle öpüştürüp sonrada bana kızıyorsun, kess dedim, suçlusun rüya bile olsa öpüşmeyeceksinBen kuserim uyuz oldum cunku bende bu gider:)
O bendede var geçen gün rüyamda eşimi biriyle öpüşürken gördüm gece kalktım kızdım buna :) Sabah yine kızdım, diyoki neden beni elalemle öpüştürüp sonrada bana kızıyorsun, kess dedim, suçlusun rüya bile olsa öpüşmeyeceksin![]()
Degisik bii psikoloji oluyor demi bende de aynisi var isteO bendede var geçen gün rüyamda eşimi biriyle öpüşürken gördüm gece kalktım kızdım buna :) Sabah yine kızdım, diyoki neden beni elalemle öpüştürüp sonrada bana kızıyorsun, kess dedim, suçlusun rüya bile olsa öpüşmeyeceksin![]()
Tamamda bilinç altımı şaşırtıp öpüşmesin oda, normalde ben aldatılırsam sessiz sedasız terk ederim derim, rüyamda bardağı kafasına vurdum :) Allah korusun Gerçekte de olsa sessiz kalmıycam demekkiadam doğru demiş ama onun suçu yokki senin bilinç altın suçlu![]()
o zaman allah sevgiline bugun için sabırlar versin diyelim![]()
:) Evet de adamlar haklı yapacakları pek birşey yok, rüya yani :)Degisik bii psikoloji oluyor demi bende de aynisi var iste
Ben tekme tokat girisirdim acimam agzim hele hic susmazdi hayal etmek hic zor degilTamamda bilinç altımı şaşırtıp öpüşmesin oda, normalde ben aldatılırsam sessiz sedasız terk erim derim rüyamda bardağı kafasına vurdum :) Allah korusun Gerçekte de olsa sessiz kalmıycam demekki![]()
Neyse kötü düşünmeyelim şimdiBen tekme tokat girisirdim acimam agzim hele hic susmazdi hayal etmek hic zor degil
Bence bilinc altimizdaki olaylari tetikllediklerinden oluyor yoksa ben hayatta bilinc altima kacirmam hih:) Evet de adamlar haklı yapacakları pek birşey yok, rüya yani :)