- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.801
Gittigin yere beni de gotur persommmHelloouu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittigin yere beni de gotur persommmHelloouu![]()
Hoşgeldin :) Napıyosun?Helloouu![]()
Bence bilinc altimizdaki olaylari tetikllediklerinden oluyor yoksa ben hayatta bilinc altima kacirmam hih![]()
Biz uslu olalim onlar yaramaz olsunNeyse kötü düşünmeyelim şimdi
Adamlar uslu biz anormaliz![]()
Olmaz benimki uslu olmaya devam etsin :)Biz uslu olalim onlar yaramaz olsun
Gittigin yere beni de gotur persommm
Hoşgeldin :) Napıyosun?
Bilinç altımıza işleyende onlar zaten de neyse :)
Bir sonraki görev güney kore savaşın ortasında çalışıcam gel bebeğim full action![]()
Erkeklerin hepsi yaramazOlmaz benimki uslu olmaya devam etsin :)
Gelmem mi ben nereyi kazicaz persom ben yatarim sen kaz
Bilinc altimiza islemiyorlar resmen isiyorlarHoşgeldin :) Napıyosun?
Bilinç altımıza işleyende onlar zaten de neyse :)
Cok yakisir sana gule gule kullan canimEki Görüntüle 1286252 Bak ablamın bana aldığı mont bu nasıl?
Gelmem mi ben nereyi kazicaz persom ben yatarim sen kaz
gerçi eski nişanlımı gecenin 5 lerinde az tekmelememişimdir yatakta sen ne haltlar karıştırıyorsun itiraf et diyeTamamda bilinç altımı şaşırtıp öpüşmesin oda, normalde ben aldatılırsam sessiz sedasız terk ederim derim, rüyamda bardağı kafasına vurdum :) Allah korusun Gerçekte de olsa sessiz kalmıycam demekki![]()
adam suçsuz, sen trip atacaksın sana mı sabır dileyeyimSen bence bana sabir dile dostum![]()
Eee bize niye ordan cool numarası yapıyongerçi eski nişanlımı gecenin 5 lerinde az tekmelememişimdir yatakta sen ne haltlar karıştırıyorsun itiraf et diye
adam suçsuz, sen trip atacaksın sana mı sabır dileyeyimenişte yaman bi enişte galiba
![]()
Teşekkür ederim tatlım :)Cok yakisir sana gule gule kullan canim
eskiden deliydim de şimdi akıllandım sanıyorum kendimi, ondan bu havamEee bize niye ordan cool numarası yapıyonKadın değilmiyiz hepimiz aynıyız
![]()
Beni gozlemlerimi ve bulduklarimi rapor etsem olmaz mi persoTahminlerime göre çok kazcez bi ucundan tutsaydın bari kepçe falan kullan enazından yada patlayıcı döşe olmamı yada konu mankeni olursun sorun yok![]()
O bizden daha ben deliEee bize niye ordan cool numarası yapıyonKadın değilmiyiz hepimiz aynıyız
Teşekkür ederim tatlım :)
Beni gozlemlerimi ve bulduklarimi rapor etsem olmaz mi perso
Hmm.. biri çıkmadan anlayamayız, ya planlar yapıyoruz güzel güzelde, işin içine duygular girince mantık uçuyor :)eskiden deliydim de şimdi akıllandım sanıyorum kendimi, ondan bu havam![]()
Hmm.. biri çıkmadan anlayamayız, ya planlar yapıyoruz güzel güzelde, işin içine duygular girince mantık uçuyor :)
Sana da birşeyler buluruz canım sen üzülme onun içinbu fikri sevdim
sen iş bul, konfeti bile patlatırız
ben de işsizim ama bana ne patlatacaz iş bulursam![]()