• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorum :KK49: o kadar da yuvarlak değilmişsin kıızzz abartma :KK50:

bende öyle düşünüyorum. önceden melih pislikti canla olmasını istiyordum ama banu mayasını koydu yine ortaya :KK53:

iyi yaptın tatlımm. çok yorma kendinii :KK19:
Yok ya yormuyorumda islerimi bi an once bitirmem lazim aralikta bisi yapcak halim kalmiycak dunku fotoyu ayrintilayip koydum gordun mu

Onları bende kullandım ama banamısın demediler :63::63: Argan yağı azıcık işe yaradı ama tam olarak değil.. Bende aktardan bitki şampuanı aldım çok şükür memnunum saçlarım dökülmüyor gürleşiyor zaten ince telli saçlarım kel kalcam diye ne korkmuştum :KK53:
Kiz ben argan yagini sacimi duzlestirmeden once kuruyken suruyorum hahaha fena yapiyor he

boy var da işte d.t göbek de var :KK12: senin vermen gereken de azmış benim en az bi 7 8 lazım ama yıllardır hep lazım o kiloyu vermek, bi türlü tutamıyorum bogazımı :110:
g.t göbek hepimizde var. onlar türk kadınının şanından :KK70: bende 63,5 tum 2 ayda zorla verdim. hala diyetteyim sıkıldım :63:
Hoşbuldum gulüm:KK74:
Bi çokba yaptım, yiyip bilene ödül vercem akşam:KK70:

hımm,neyseki uzaktayım da yemeğe davet etme gibi bir durum yok :KK70:

Yok ya yormuyorumda islerimi bi an once bitirmem lazim aralikta bisi yapcak halim kalmiycak dunku fotoyu ayrintilayip koydum gordun mu
gördüm az önce canım. hepsi de çok cici şeylerr :KK36: sağlıkla kullanmak nasip olur, hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inşallah canımm :KK19:

g.t göbek hepimizde var. onlar türk kadınının şanından :KK70: bende 63,5 tum 2 ayda zorla verdim. hala diyetteyim sıkıldım :63:
baya şanlı bir türk kadınıyım ben :KK70:
doğduğumdan beri hep aklımda bi diyet fikri var sıkıldım artık, ondan 1 senedir fikri bile bunaltıyor beni ama vakti geldi de geçiyor bile :110:

ooo maşallah selvi boyun varmış. benim boy 1,63 şimdilik kilom 58. hedef 55 uğraşıyorum :KK49: o kadar da yuvarlak değilmişsin kıızzz abartma :KK50:

bende öyle düşünüyorum. önceden melih pislikti canla olmasını istiyordum ama banu mayasını koydu yine ortaya :KK53:

iyi yaptın tatlımm. çok yorma kendinii :KK19:
Yaa suna banunun bebeğini ona verilen ilaçlar yüzünden kaçırmamışmıydı yani kendi isteğiyle değil demi??

Back
X