• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

En olmadı buluşunca böyle böyle oldu çok kırıldım diye mi açsam konuyu o zaman açıklama yapıyor gönlümü alıyor benim öküz:KK48:
Buluşana kadar sende icinde bekletme küflenir kizim konu :-) :-) msjla tartismayin,teknoloji aslinda sans oldugu gibi bazen gereksiz kavga sebebi olabiliyor. Sesini duymuyosun,yuzunu gormuyosun anlayamiyosun ne amacla soyledigini. Yanlis anlasilmalar cok oluyo

çok mantıklı olabilir bak. ben burda olmasam bile sen içindekileri yaz dök bana, nasıl olsa gelir bakarım. sen de ona çemkirmeden içini dökmüş olursun, nasıl fikir :KK53:

çok tatlısın ama sen :KK15:
Evet güzel fikir deneyelim bunu biz:KK53: tartışınca tamam aşkım sus uzatmayalım yazcam bundan sonra o da işte bneim aşkım diye gaza gelcek ben de sinir olcam of hep aynı senaryo:KK53:

Geçen Biliç gezmek istemiyoruz diyordu, yoruluyorlar fazladan, burdan kimsede stadı vermiyor. Biter belki sizin stad para bulunursa.
adam haklı da istanbul takımları da stadlarını vermiyor, yapılacak fazla bişey kalmıyor malesef.
14 şubat diyorlardı stadın bitiş tarihi için, sonra da sezonun son maçına yetiştirmeyi hedefliyoruz dediler. zaten devletten yardım alınmadan tamamen kendi imkanlarıyla yapılıyormuş sanırım. 2015-16 sezonuna başlarız inşallah stadımızda

Evet güzel fikir deneyelim bunu biz:KK53: tartışınca tamam aşkım sus uzatmayalım yazcam bundan sonra o da işte bneim aşkım diye gaza gelcek ben de sinir olcam of hep aynı senaryo:KK53:

ben böyle yapsam aradan zaman geçtikten sonra konuyu niye tekrar acıyosun diye kızar bana
benimki de arıza anam

Buluşana kadar sende icinde bekletme küflenir kizim konu :-) :-) msjla tartismayin,teknoloji aslinda sans oldugu gibi bazen gereksiz kavga sebebi olabiliyor. Sesini duymuyosun,yuzunu gormuyosun anlayamiyosun ne amacla soyledigini. Yanlis anlasilmalar cok oluyo
Peki o zaman ne yapmalıyım :KK53: ne zaman çemkircem ben:KK53:

canım sen de konuyu yam kapatmış gibi tamam aşkım demeyeceksin, tamam ya da peki gibi tek kelimelik sözlerle yorum yapmayacaksın, o da buna sinirlenip devam edecek, sen yine tamam peki diyeceksin. sonra o içini boşalttıktan bir süre sonra, bittiyse sinirin şimdi beni dinle diyeceksin içindekileri sayacaksın.
ama bunları msj la zor olur, msj la kavga edecek gibi oldugunda not al bunu yüzyüze konuşalım deyip, yüzyüze de tartışabilirsin.
ben genelde msj laşırken bi yerden sonra üşenip yazmıyordum o da sustum sanıyordu salak :KK53:

çok tatlısın ama sen :KK15:
Yaa deme oyleee totom kalkiyooo yataga sigamiyorum   :KK23:
G17yvv.jpg

canım sen de konuyu yam kapatmış gibi tamam aşkım demeyeceksin, tamam ya da peki gibi tek kelimelik sözlerle yorum yapmayacaksın, o da buna sinirlenip devam edecek, sen yine tamam peki diyeceksin. sonra o içini boşalttıktan bir süre sonra, bittiyse sinirin şimdi beni dinle diyeceksin içindekileri sayacaksın.
ama bunları msj la zor olur, msj la kavga edecek gibi oldugunda not al bunu yüzyüze konuşalım deyip, yüzyüze de tartışabilirsin.
ben genelde msj laşırken bi yerden sonra üşenip yazmıyordum o da sustum sanıyordu salak :KK53:
En iyisi mesajda konuşmamak sanırım ben bu saflıkla yine özür dileyen taraf olurum yoksa kendi bile dedi bunu haklıyken haksız duruma düşüyorsun dedi:KK62:

Back
X