• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Fikret Ormandan 1 tane var, o yüzden zor biraz :)
o adamın da sevmedigim çok şeyi var aslında da yıldırım demirören den sonra ilaç gibi geldi diye sesimi çıkarmıyorum fazla.
adam tüm takımlarına sahip çıkıyor da taraftarına pek sahip çıkmıyor ya.
hayret ki partizan maçında gözaltına alınan taraftarları gitmiş almış polisten ama onun dışında pek bi hayrı yok taraftara :KK14:
Evlendirsinler o zaman bizi :KK12:
elimde olsa ellerime kıyarım yavrum nikahınızı, ama beklemeniz gerekiyor malesef. bu yüzden napıyoruz, durumu kabullenip hırçınlık yapmıyoruz :KK51:

Hmm diyelim tartıştınız sen haklısın o sana söyleniyor sen susuyorsun sonra ne zaman sen konuşmaya başlıyorsun sen konuşurlen o sana karşılık veriyor mu ben ne yaparsam yapayım haksız oluyorum safmıyım anlamadım ki
Onceden o konusuyodu ben konusuyodum birbirimize giriyoduk. Gunlerce küs kaliyoduk. Simdi o sinirlendiginde vir vir soyleniyo ben dinliyorum tek yorum yok. İcini bosaltip rahatliyo. Bi yarim saat geciyo bakiyorum b.ku yumusamis :-) aciliyo benm çene :-) :-) ofkesi gectiginde fazla tepki vermiyo en azindan ters tepki vermiyo. Özür diliyo ben magduru oynayinca :-) :-)

o zehrini bosaltırken ben de susup dinlerim ama bu sefer daha çok kiziyo anam niye susuyosun konussana be kadın diye :KK45:
Seninki ayri bi tip zaten :-) :-)
Fikret Ormandan 1 tane var, o yüzden zor biraz :)

Söylemesen fark etmeyecektim, kocam aslında sapıkmıs :)
Yandan pinkoomm yandannn
Seviyom seni canndaaann
Seviyosan candaannn
Bosan gel kocandann   :KK73:

Onceden o konusuyodu ben konusuyodum birbirimize giriyoduk. Gunlerce küs kaliyoduk. Simdi o sinirlendiginde vir vir soyleniyo ben dinliyorum tek yorum yok. İcini bosaltip rahatliyo. Bi yarim saat geciyo bakiyorum b.ku yumusamis :-) aciliyo benm çene :-) :-) ofkesi gectiginde fazla tepki vermiyo en azindan ters tepki vermiyo. Özür diliyo ben magduru oynayinca :-) :-)

Yandan pinkoomm yandannn
Seviyom seni canndaaann
Seviyosan candaannn

he valla :)
mağdur edebiyatını ben de yapıyom da onu da abartıp elime yüzüme bulastırıyorum yine bnm dötüme giriyo :KK70::KK70::KK70::KK70:

evlenince her şeyin daha iyi olacağını sanan gillerdeniz ikimiz de :KK70:
Adam sorunluysa evlendikten sonra düzelmez :)

o adamın da sevmedigim çok şeyi var aslında da yıldırım demirören den sonra ilaç gibi geldi diye sesimi çıkarmıyorum fazla.
adam tüm takımlarına sahip çıkıyor da taraftarına pek sahip çıkmıyor ya.
hayret ki partizan maçında gözaltına alınan taraftarları gitmiş almış polisten ama onun dışında pek bi hayrı yok taraftara :KK14:

elimde olsa ellerime kıyarım yavrum nikahınızı, ama beklemeniz gerekiyor malesef. bu yüzden napıyoruz, durumu kabullenip hırçınlık yapmıyoruz :KK51:
Çarşı amacını aştı, siyasete vs bulaştı, nesine sahip çıksın, sahaya atlayıp, küfür edip takıma ceza verdiliyorlar. Eski düzgün grup yok oldu. Zaten para yok, çarşı takıma zarar verdi. Nesine sahip çıksın?

Yandan pinkoomm yandannn
Seviyom seni canndaaann
Seviyosan candaannn
Hmm denemek istiyorum bende umarım başarabilirim yani o söylenirken mesajda tamam tamam yazayım öyle mi sonra o susunca ben yazayım aman o öküz bu seferde konuyu niye tekra açıyorsun diye çemkirir..

Çarşı amacını aştı, siyasete vs bulaştı, nesine sahip çıksın, sahaya atlayıp, küfür edip takıma ceza verdiliyorlar. Eski düzgün grup yok oldu. Zaten para yok, çarşı takıma zarar verdi. Nesine sahip çıksın?

hem adam hem de kadın sorunluysa hocam? :KK56:

Biz sorunluysak:KK45:

sadece çarşı için demedim, beşiktaş ın tek taraftar gurubu onlar değil. ki çarşı siyasete karışması dışında yaptığı sosyal sorumluluk şeyleriyle çok doğru şeyler yapıyor.
ama benim kast ettiğim çarşı değildi, passolige hiç karşı gelemedi,taraftar kendini paraladı olimpiyat olmasın uzak biz gelemiyoruz diye ağzını açamadı, tüm beşiktaş taraftarını mağdur etti.

Back
X