- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.201
Ben varım canım çok rahat girebilirim şuan![]()
o zaman aynur haşhaş - meyhaneci parçasını açıyoruz

(hic alkol kullanmam ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım çok rahat girebilirim şuan![]()
Sizin u19 takımınızın yaptığını gördün mü?
Benimkinin kafasını kırarımBende eskiden cok yapiyodum onu. Frenlerimi yaptirdim,artik iyi frenliyorumsimdi onu hakliyken haksiz duruma dusuruyorum,o derece aştım kendimi
![]()
Pinko asla unutma her erkegin kafasinda bi hizmetci fantezisi vardir![]()
![]()
Evetkızacak bişeyin yokken mi şu an bu kadar dertlisin![]()
Bende eskiden cok yapiyodum onu. Frenlerimi yaptirdim,artik iyi frenliyorumsimdi onu hakliyken haksiz duruma dusuruyorum,o derece aştım kendimi
![]()
Pinko asla unutma her erkegin kafasinda bi hizmetci fantezisi vardir![]()
![]()
Evet ya, ne düzgün işler yapmışlarpenaltı haksız yere verildiği için atmamışlar, onu mu diyorsun?
ayıp ettın pampaaa katılırm tabıkı:)Harbiden katilir misin tolis
Ben neler neler dinliyorum bir bilsen annem evden kaçıyor içerim ben severim içmeyio zaman aynur haşhaş - meyhaneci parçasını açıyoruz
(hic alkol kullanmam ama)
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canımheralde özel günlerin yaklaşıyor kuzum, yoksa durduk yere neden kafayı takasın bu kadar![]()
Evet ya, ne düzgün işler yapmışlar
![]()
Formül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sendeBunu bana da öğretmelisin![]()
Al iste,bilinc altinda o varBenimkinin kafasını kırarımondan mı beni hizmetçi gibi kullanıyor
![]()
Ben neler neler dinliyorum bir bilsen annem evden kaçıyor içerim ben severim içmeyi![]()
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canımEvleneyim de rahata ereyim artık
![]()
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canımEvleneyim de rahata ereyim artık
![]()
Hmm diyelim tartıştınız sen haklısın o sana söyleniyor sen susuyorsun sonra ne zaman sen konuşmaya başlıyorsun sen konuşurlen o sana karşılık veriyor mu ben ne yaparsam yapayım haksız oluyorum safmıyım anlamadım kiFormül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sende`` vay leleeeee sen bana boyle dedin,soyle ettin
`` ben bu taktikle var yaaa kocami sürüm sürüm surunduyorum
![]()
ofkeliyken hakli da olsan konusmayacaksin ki haksiz duruma dusmeyesin. Ofkeyle agizdan istenmeyen seyler cikabiliyor
Al iste,bilinc altinda o var![]()
![]()
Formül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sende`` vay leleeeee sen bana boyle dedin,soyle ettin
![]()
ofkeliyken hakli da olsan konusmayacaksin ki haksiz duruma dusmeyesin. Ofkeyle agizdan istenmeyen seyler cikabiliyor
![]()
Fikret Ormandan 1 tane var, o yüzden zor biraz :)keşke hırs gözlerini kör etmese de her takım yapsa bunu. hatta bizim kocamanlarda her zaman yapsa tabi![]()
Söylemesen fark etmeyecektim, kocam aslında sapıkmıs :)Formül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sende`` vay leleeeee sen bana boyle dedin,soyle ettin
![]()
![]()
Müslüm Gürses kaç kadeh kırıldı bu tarz benimden kaptımşarkı tavbiyesi alabilirim![]()
Evlendirsinler o zaman bizidaha 2 yıl var diyorsun bak, valla hasta olursun, yapma şunu kendine![]()