- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.201
Ben varım canım çok rahat girebilirim şuan
Sizin u19 takımınızın yaptığını gördün mü?
Benimkinin kafasını kırarımBende eskiden cok yapiyodum onu. Frenlerimi yaptirdim,artik iyi frenliyorumsimdi onu hakliyken haksiz duruma dusuruyorum,o derece aştım kendimi
Pinko asla unutma her erkegin kafasinda bi hizmetci fantezisi vardir
Evetkızacak bişeyin yokken mi şu an bu kadar dertlisin
Bende eskiden cok yapiyodum onu. Frenlerimi yaptirdim,artik iyi frenliyorumsimdi onu hakliyken haksiz duruma dusuruyorum,o derece aştım kendimi
Pinko asla unutma her erkegin kafasinda bi hizmetci fantezisi vardir
Evet ya, ne düzgün işler yapmışlarpenaltı haksız yere verildiği için atmamışlar, onu mu diyorsun?
ayıp ettın pampaaa katılırm tabıkı:)Harbiden katilir misin tolis
Ben neler neler dinliyorum bir bilsen annem evden kaçıyor içerim ben severim içmeyio zaman aynur haşhaş - meyhaneci parçasını açıyoruz
(hic alkol kullanmam ama)
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canımheralde özel günlerin yaklaşıyor kuzum, yoksa durduk yere neden kafayı takasın bu kadar
Evet ya, ne düzgün işler yapmışlar
Formül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sendeBunu bana da öğretmelisin
Al iste,bilinc altinda o varBenimkinin kafasını kırarımondan mı beni hizmetçi gibi kullanıyor
Ben neler neler dinliyorum bir bilsen annem evden kaçıyor içerim ben severim içmeyi
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canımEvleneyim de rahata ereyim artık
Ben mutsuz olmayımı seviyorum acaba canımEvleneyim de rahata ereyim artık
Hmm diyelim tartıştınız sen haklısın o sana söyleniyor sen susuyorsun sonra ne zaman sen konuşmaya başlıyorsun sen konuşurlen o sana karşılık veriyor mu ben ne yaparsam yapayım haksız oluyorum safmıyım anlamadım kiFormül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sende`` vay leleeeee sen bana boyle dedin,soyle ettin `` ben bu taktikle var yaaa kocami sürüm sürüm surunduyorum ofkeliyken hakli da olsan konusmayacaksin ki haksiz duruma dusmeyesin. Ofkeyle agizdan istenmeyen seyler cikabiliyor
Al iste,bilinc altinda o var
Formül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sende`` vay leleeeee sen bana boyle dedin,soyle ettin `` ben bu taktikle var yaaa kocami sürüm sürüm surunduyorum ofkeliyken hakli da olsan konusmayacaksin ki haksiz duruma dusmeyesin. Ofkeyle agizdan istenmeyen seyler cikabiliyor
Fikret Ormandan 1 tane var, o yüzden zor biraz :)keşke hırs gözlerini kör etmese de her takım yapsa bunu. hatta bizim kocamanlarda her zaman yapsa tabi
Söylemesen fark etmeyecektim, kocam aslında sapıkmıs :)Formül basit tatlim. Susmayi bileceksin. O sinirliyken sadece dinleyeceksin,once zehrini bosaltip rahatlasin. Sonra sira sende`` vay leleeeee sen bana boyle dedin,soyle ettin `` ben bu taktikle var yaaa kocami sürüm sürüm surunduyorum ofkeliyken hakli da olsan konusmayacaksin ki haksiz duruma dusmeyesin. Ofkeyle agizdan istenmeyen seyler cikabiliyor
Müslüm Gürses kaç kadeh kırıldı bu tarz benimden kaptımşarkı tavbiyesi alabilirim
Evlendirsinler o zaman bizidaha 2 yıl var diyorsun bak, valla hasta olursun, yapma şunu kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?