• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

seninle beraber katıldıgımız çekilişe bebegi yeni dogdugu için katılamayan bi arkadaş vardı bi önceki çekilişten, o açtı. o yuzden seni fark etmemiştir belki. yolluyorum hemen linki sana :KK66:

topik içi yaparsanız ona da katılırım :KK48:
Yarin yapip yapmayacagimizi konusur tartisiriz bem gormedim hic aktivitrleri takip etmiyorum ya ondandir

Canim ben nisam dogumluyum benim ki basak ben ondan o benden beter kiskancligimiz var hele ki bende. Tahammul edemiyorum en ufak sakaya bile. Ama zamanla astim bu durumu si!di kafam rahat ben bile saka yapar oldum
Nasıl aştın canım ben aşamadım 2 sene oldu en ufak takılmasında suratım düşüyor toparlayamıyorum o_O

Kim haksızsa özür diliyor tabi benim çok konuşmamdan kaynaklı haklıyken haksız yerine düşmemi saymazsako_O

Bende eskiden cok yapiyodum onu. Frenlerimi yaptirdim,artik iyi frenliyorum :-) simdi onu hakliyken haksiz duruma dusuruyorum,o derece aştım kendimi :-) :-)

Kedi kız düşünmüştüm ama patroniçelikten sıkılıp, statünü düşürmek istiyorsan başka tabi:KK70:

Pinko asla unutma her erkegin kafasinda bi hizmetci fantezisi vardir :-) :-)

Back
X