- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.181
Suanda da yataktayim yataga girince sen geliyon aklima

![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suanda da yataktayim yataga girince sen geliyon aklima

![]()
Ay zor valla,sen inat o inat. Orta yolu nasil buluyosunuz Aslan burcunu severim benKötüden de beter bazen gereksiz yere yapıyoruz birde boşu boşuna sorun çıkıyor
![]()
Yarin yapip yapmayacagimizi konusur tartisiriz bem gormedim hic aktivitrleri takip etmiyorum ya ondandirseninle beraber katıldıgımız çekilişe bebegi yeni dogdugu için katılamayan bi arkadaş vardı bi önceki çekilişten, o açtı. o yuzden seni fark etmemiştir belki. yolluyorum hemen linki sana
topik içi yaparsanız ona da katılırım![]()
Nasıl aştın canım ben aşamadım 2 sene oldu en ufak takılmasında suratım düşüyor toparlayamıyorumCanim ben nisam dogumluyum benim ki basak ben ondan o benden beter kiskancligimiz var hele ki bende. Tahammul edemiyorum en ufak sakaya bile. Ama zamanla astim bu durumu si!di kafam rahat ben bile saka yapar oldum
İşte aklımı eşekler tepsin benimBen yine ona kızacak bir neden bulayım en iyisi
![]()
Yarin yapip yapmayacagimizi konusur tartisiriz bem gormedim hic aktivitrleri takip etmiyorum ya ondandir
Kim haksızsa özür diliyor tabi benim çok konuşmamdan kaynaklı haklıyken haksız yerine düşmemi saymazsakAy zor valla,sen inat o inat. Orta yolu nasil buluyosunuz 
Kedi kız düşünmüştüm ama patroniçelikten sıkılıp, statünü düşürmek istiyorsan başka tabiHızmatçı kostumu olsun ![]()
![]()
AhahahHahaha bana sen cikarsan tanga seklinde makyaj cantasi alicam hahahahah
Cekilis topigi acmislar kendi arsmizdakierle mi yapalim yoksa isteyen istedigi yere katilsin mi nasil yapalim
Kizlar ben dizi izleyecegim gelirim yine cok optum
İşte kızacak birşey bulup üstüne düşmeyeyim diye dedimben diyorum surat yapma, sen diyorsun kızacak bir neden bulayım![]()
İşte benim sözlüm de öyle erkeklik damarı tutuyor birde oh sonra gelsin kavgalar.. Öyle olunca daha çok tartışmalar yaşıyoruz.. Allahtan oda beni dinliyor da çok koymuyor bana artık![]()
Ben varım canım çok rahat girebilirim şuangel depresyona girelim![]()
Kim haksızsa özür diliyor tabi benim çok konuşmamdan kaynaklı haklıyken haksız yerine düşmemi saymazsak![]()
Kedi kız düşünmüştüm ama patroniçelikten sıkılıp, statünü düşürmek istiyorsan başka tabi![]()
İşte kızacak birşey bulup üstüne düşmeyeyim diye dedim![]()
Sizin u19 takımınızın yaptığını gördün mü?ben diyorum surat yapma, sen diyorsun kızacak bir neden bulayım![]()
Bunu bana da öğretmelisinBende eskiden cok yapiyodum onu. Frenlerimi yaptirdim,artik iyi frenliyorumsimdi onu hakliyken haksiz duruma dusuruyorum,o derece aştım kendimi
![]()
Pinko asla unutma her erkegin kafasinda bi hizmetci fantezisi vardir![]()
![]()