İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ne zaman actilar hani yahuuuuiii yolla hemen gunessel mi acti :)

Ne zaman actilar hani yahuuuuiii yolla hemen gunessel mi acti :)

seninle beraber katıldıgımız çekilişe bebegi yeni dogdugu için katılamayan bi arkadaş vardı bi önceki çekilişten, o açtı. o yuzden seni fark etmemiştir belki. yolluyorum hemen linki sana
Cekilis topigi acmislar kendi arsmizdakierle mi yapalim yoksa isteyen istedigi yere katilsin mi nasil yapalim
topik içi yaparsanız ona da katılırım

O zaman ne düşümüyordum konu neydi öyle gaza gelmiştim ben de konuyu hatırlamıyorum

msj mevzuydu canım, sana geç cevap yazıyordu. en son isyan etmişti sana hatta neden ilgilenmiyorsun benimle diye de o zaman sana dedim azıcık süründür diye ilk sitemde hemen yelkenleri suya indirdin

Mayıs mı seninde.. Ya ne çekiyorsam şu keskançlığımdan surat yapmamdan birde çenemden çekiyorum sen engelleyebiliyormusun kendini
Canim ben nisam dogumluyum benim ki basak ben ondan o benden beter kiskancligimiz var hele ki bende. Tahammul edemiyorum en ufak sakaya bile. Ama zamanla astim bu durumu si!di kafam rahat ben bile saka yapar oldum

msj mevzuydu canım, sana geç cevap yazıyordu. en son isyan etmişti sana hatta neden ilgilenmiyorsun benimle diye de o zaman sana dedim azıcık süründür diye ilk sitemde hemen yelkenleri suya indirdin
İşte aklımı eşekler tepsin benim Ben yine ona kızacak bir neden bulayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…