- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.161
Koçlarda liderlik vardır genelde canım var mı onda da..
:) Aslında iyi fikir, gelinlikli resimlerim çok kötü yeniden çekiliriz, Yollasana hayrına 1 taneHep menfaat heeepppkocanla fantezi yapardiniz 
Evet bulduk valla aslında iyi anlaşır çıkıyor hep ama inat olmasa daha iyiyizİki boğa buldunuz yani birbirinizi1 saattir ayni topikteyiz bi kafa kafaya gelemedik
CAnım sorma ya o aralar güzel sözler sürekli altan almalar buluşmak istemeler şimdi tam tersi
Ne zaman actilar hani yahuuuuiii yolla hemen gunessel mi acti :)bu konuyu çok konuştuk seninle yavrum, bi ara ne güzel de yapıyordun o ara baya sütüne düşmüştü sözlün hatırlıyorsan. demek ki başarabilirsin
bence de valla
çekiliş için açtılar yeni sayfa, link gelmedi mi sana
yarın sana da gönderirim tolin çekiliş sayfasının linkini
Bende boga burcuyum seni en iyi ben anlarim :)Evet bulduk valla aslında iyi anlaşır çıkıyor hep ama inat olmasa daha iyiyizSende mi boğasın en sevdiğim burç
Aaa guzel olur. Ben dantelli tanga alcam bana kim cikarsa, simdiden soylimYok yahu daha once yapilanlarda hic oyle seyler cikmadi cok eglenceli oluyor isterseniz yapabiliriz topik icinde :)
:) Aslında iyi fikir, gelinlikli resimlerim çok kötü yeniden çekiliriz, Yollasana hayrına 1 tane
Cekilis topigi acmislar kendi arsmizdakierle mi yapalim yoksa isteyen istedigi yere katilsin mi nasil yapalimeveet topik ici cekilis yapalım bence as kadro ile hemi deee :)
İşte benim sözlüm de öyle erkeklik damarı tutuyor birde oh sonra gelsin kavgalar.. Öyle olunca daha çok tartışmalar yaşıyoruz.. Allahtan oda beni dinliyor da çok koymuyor bana artıkevet ilişkimizn komutanı olmak istiyor laf dinlememi istiyor
Hahaha bana sen cikarsan tanga seklinde makyaj cantasi alicam hahahahahAaa guzel olur. Ben dantelli tanga alcam bana kim cikarsa, simdiden soylim
Ahahahashh
O zaman ne düşümüyordum konu neydi öyle gaza gelmiştim ben de konuyu hatırlamıyorumee bi kere yaptın işte yine yapsanaaa
Sapıkmısın değilmisin henüz çözemedimAaa guzel olur. Ben dantelli tanga alcam bana kim cikarsa, simdiden soylim
Ahahahashh
Yok ben orman kralicesi aslanimEvet bulduk valla aslında iyi anlaşır çıkıyor hep ama inat olmasa daha iyiyizSende mi boğasın en sevdiğim burç
Mayıs mı seninde.. Ya ne çekiyorsam şu keskançlığımdan surat yapmamdan birde çenemden çekiyorum sen engelleyebiliyormusun kendiniBende boga burcuyum seni en iyi ben anlarim :)
Ne zaman actilar hani yahuuuuiii yolla hemen gunessel mi acti :)
topik içi yaparsanız ona da katılırımCekilis topigi acmislar kendi arsmizdakierle mi yapalim yoksa isteyen istedigi yere katilsin mi nasil yapalim
Aslan burcunu severim benYok ben orman kralicesi aslaniminatcilikta kötü huy be 
O zaman ne düşümüyordum konu neydi öyle gaza gelmiştim ben de konuyu hatırlamıyorum
Canim ben nisam dogumluyum benim ki basak ben ondan o benden beter kiskancligimiz var hele ki bende. Tahammul edemiyorum en ufak sakaya bile. Ama zamanla astim bu durumu si!di kafam rahat ben bile saka yapar oldumMayıs mı seninde.. Ya ne çekiyorsam şu keskançlığımdan surat yapmamdan birde çenemden çekiyorum sen engelleyebiliyormusun kendini
Suanda da yataktayim Sapıkmısın değilmisin henüz çözemedim
Beni hep yatakdan arıyon, kesin sapıksın
İşte aklımı eşekler tepsin benimmsj mevzuydu canım, sana geç cevap yazıyordu. en son isyan etmişti sana hatta neden ilgilenmiyorsun benimle diyede o zaman sana dedim azıcık süründür diye ilk sitemde hemen yelkenleri suya indirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?