- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.141
Tolin hos geldinn  he ya yaparsanız benıde katın genclikkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tolin hos geldinn  he ya yaparsanız benıde katın genclikkk![]()
Boğa canım inatçı kıskanç hepsi benimben deeeeeeeeeeee
lili senin burcun neydi
Hani cekilis yapacaktik :) yilbasi cekilisi bari yapalim ya :)
Tanıdıkça gerisinide görcez :)bütün özelliklerini taşıdıgım için hepsini sayabilirim sanırım özelliklerini
uyumlu, eğlenceli, sinirli, değişken, kararsız, meraklı
sadece bikaç tanesi![]()
kambersiz düğün olur mu :) tabi katcazhe ya yaparsanız benıde katın genclikkk![]()
Hee aramızdaki fake çıksın ortaya
Ben meryeme çıkayım, belki yüzük müzük yollar dükandan![]()
Boğa canım inatçı kıskanç hepsi benimSözlüm de boğa o da inat beni alt ediyor hep susmak istiyorum aslında ama o an engel olamıyorum ki kendime daha çok konuşuyorum kendimi ifade etmek istiyorum
![]()
Yaza merhaba cekilisi falan yapmislardi ben bir kere katilsi! Cok eglenceli oluyor. Gonlunden ne koparss ufak tefek seyler hazirliyorsun corap ic camasiri cikolatalar sekerler vs gibi cok eglenceli oluyor :)Ne cekilisi marga?
Ay maalesefff![]()
bu konuyu çok konuştuk seninle yavrum, bi ara ne güzel de yapıyordun o ara baya sütüne düşmüştü sözlün hatırlıyorsan. demek ki başarabilirsinSusamıyorum işte canım engelleyemiyorum kendimi![]()
bence de vallaAyyyy yazik ama etrafindaki insanlara![]()
![]()
çekiliş için açtılar yeni sayfa, link gelmedi mi sanaHani cekilis yapacaktik :) yilbasi cekilisi bari yapalim ya :)
yarın sana da gönderirim tolin çekiliş sayfasının linkinihe ya yaparsanız benıde katın genclikkk![]()
hosbuldummmmmTolin hos geldinn  ![]()
Sana çıksam gelinlik işime yaramayacak
İki boğa buldunuz yani birbiriniziBoğa canım inatçı kıskanç hepsi benimSözlüm de boğa o da inat beni alt ediyor hep susmak istiyorum aslında ama o an engel olamıyorum ki kendime daha çok konuşuyorum kendimi ifade etmek istiyorum
![]()
kötü bi insan sayılmam ya seversiniz herhalde beniTanıdıkça gerisinide görcez :)
kambersiz düğün olur mu :) tabi katcaz
Koçlarda liderlik vardır genelde canım var mı onda da..hmmmm iki boğa bi arada çok sıkıntılı canım ya
benimki de koç
acayip sinirli ve inatcı herif
ben de mükemmelliyetçi geveze![]()
Yok yahu daha once yapilanlarda hic oyle seyler cikmadi cok eglenceli oluyor isterseniz yapabiliriz topik icinde :)Hee aramızdaki fake çıksın ortaya
Ben meryeme çıkayım, belki yüzük müzük yollar dükandan![]()
Hep menfaat heeepppSana çıksam gelinlik işime yaramayacak![]()
Yapalımmm :)Yok yahu daha once yapilanlarda hic oyle seyler cikmadi cok eglenceli oluyor isterseniz yapabiliriz topik icinde :)
CAnım sorma ya o aralar güzel sözler sürekli altan almalar buluşmak istemeler şimdi tam tersibu konuyu çok konuştuk seninle yavrum, bi ara ne güzel de yapıyordun o ara baya sütüne düşmüştü sözlün hatırlıyorsan. demek ki başarabilirsin
bence de valla
çekiliş için açtılar yeni sayfa, link gelmedi mi sana
yarın sana da gönderirim tolin çekiliş sayfasının linkini![]()
AhahahahLaaa hemen ö.m 'ye gel..
Şey gibi oldum hani fake vardı ya öm'ye gell öm'ye gel![]()
Harbiden katilir misin tolishe ya yaparsanız benıde katın genclikkk![]()