• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Boğa canım inatçı kıskanç hepsi benim o_O Sözlüm de boğa o da inat beni alt ediyor hep susmak istiyorum aslında ama o an engel olamıyorum ki kendime daha çok konuşuyorum kendimi ifade etmek istiyorumo_O

hmmmm iki boğa bi arada çok sıkıntılı canım ya
benimki de koç
acayip sinirli ve inatcı herif
ben de mükemmelliyetçi geveze o_O

Susamıyorum işte canım engelleyemiyorum kendimi :KK61:
bu konuyu çok konuştuk seninle yavrum, bi ara ne güzel de yapıyordun o ara baya sütüne düşmüştü sözlün hatırlıyorsan. demek ki başarabilirsin :KK66:
Ayyyy yazik ama etrafindaki insanlara :-) :-)
bence de valla :KK53:
Hani cekilis yapacaktik :) yilbasi cekilisi bari yapalim ya :)
çekiliş için açtılar yeni sayfa, link gelmedi mi sana :KK57:
he ya yaparsanız benıde katın genclikkk:p:p:p
yarın sana da gönderirim tolin çekiliş sayfasının linkini :KK15:

Boğa canım inatçı kıskanç hepsi benim o_O Sözlüm de boğa o da inat beni alt ediyor hep susmak istiyorum aslında ama o an engel olamıyorum ki kendime daha çok konuşuyorum kendimi ifade etmek istiyorumo_O
İki boğa buldunuz yani birbirinizi :-) 1 saattir ayni topikteyiz bi kafa kafaya gelemedik :-)

bu konuyu çok konuştuk seninle yavrum, bi ara ne güzel de yapıyordun o ara baya sütüne düşmüştü sözlün hatırlıyorsan. demek ki başarabilirsin :KK66:

bence de valla :KK53:

çekiliş için açtılar yeni sayfa, link gelmedi mi sana :KK57:

yarın sana da gönderirim tolin çekiliş sayfasının linkini :KK15:
CAnım sorma ya o aralar güzel sözler sürekli altan almalar buluşmak istemeler şimdi tam tersio_O

Back
X