- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.121
Gelmezsen kuserizterzi kendi söküğünü dikemezmiş
demek sorun sende deil karsı taraftaydı
öyle yapmaya çalışıyorum işteÇıkıncaya saklarsın artık bildiklerini :)
bak bu dedigin doğru olabilir, çok da normal adamlar değildi hayatime girenlerterzi kendi söküğünü dikemezmiş
demek sorun sende deil karsı taraftaydı
Ama sus diyor sonra konuşalım de diyor mümkün mü böyle birşey kavga varken ben susamam ki o susalım der ben daha çok çileden çıkarım
Kim kiminle kavga ediyormus ki bir tartisma varsa biri mutlka susmasini bilecek canim mesela ben cok sinirliydim eskiden. Bi tartisma ciktiginda soylenirdim diklenirdim atese korukle giderdim m simdi ortyam gerilsim hemen kaciyorum odalara veya uzaklasiyorum vs
Gelmezsen kuserizkolay gelsin :)
Sanirim yanlis alintiGelmezsen kuserizkolay gelsin :)
Bukalemun gibi kizsin vesselam 
öyle yapmaya çalışıyorum işte
bak bu dedigin doğru olabilir, çok da normal adamlar değildi hayatime girenler
Üstüne gitme kızın, acemi daha :)yanlıs mı alıntıladın anlamadım alakasız oldu sanki :)
Hmm ikizlerin erkeğini tanıdımda. Kadını nasıl?ikizler burcuyum ben, ordan bu değişkenliğim
Susamıyorum işte canım engelleyemiyorum kendimibi sussan kavga etmeeyceksiniz işte, sen de dertlenmeyeceksin sonra acaba benden sogudu mu diye
bulundugum ortama çabuk adapte olurum ben
Ayyyy yazik ama etrafindaki insanlaraikizler burcuyum ben, ordan bu değişkenliğim
Erkegin dişi versiyonu,azcik daha kaprislisiHmm ikizlerin erkeğini tanıdımda. Kadını nasıl?
Susamıyorum işte canım engelleyemiyorum kendimi
Hani cekilis yapacaktik :) yilbasi cekilisi bari yapalim ya :)ikizler burcuyum ben, ordan bu değişkenliğim
Gerçekten mi :)Erkegin dişi versiyonu,azcik daha kaprislisi
Hmm ikizlerin erkeğini tanıdımda. Kadını nasıl?
he ya yaparsanız benıde katın genclikkkHani cekilis yapacaktik :) yilbasi cekilisi bari yapalim ya :)
Hee aramızdaki fake çıksın ortayaHani cekilis yapacaktik :) yilbasi cekilisi bari yapalim ya :)
Ne cekilisi marga?Hani cekilis yapacaktik :) yilbasi cekilisi bari yapalim ya :)
Gerçekten mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?