• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hahaha hayır neşe olarak:KK53:
Hmm iyi toparladın:KK70:
tamamen onlar bana o muameleyi yapıyor, yoksa ilişki danışmanı olacak pğotansiyelim bile yok :KK53:

bir kere nişanlısından ayrılmış bir kere de nişandan dönmüş birine çok güzel bir teklifte bulundun sen şimdi :KK70:
Ama zaten öyle olur, başkalarına çok güzel fikir verirsin ama kendin uygulayamazsın :)

Ama sus diyor sonra konuşalım de diyor mümkün mü böyle birşey kavga varken ben susamam ki o susalım der ben daha çok çileden çıkarımo_O
Kim kiminle kavga ediyormus ki bir tartisma varsa biri mutlka susmasini bilecek canim mesela ben cok sinirliydim eskiden. Bi tartisma ciktiginda soylenirdim diklenirdim atese korukle giderdim m simdi ortyam gerilsim hemen kaciyorum odalara veya uzaklasiyorum vs

tamamen onlar bana o muameleyi yapıyor, yoksa ilişki danışmanı olacak pğotansiyelim bile yok :KK53:

bir kere nişanlısından ayrılmış bir kere de nişandan dönmüş birine çok güzel bir teklifte bulundun sen şimdi :KK70:

terzi kendi söküğünü dikemezmiş :KK70::KK70:
demek sorun sende deil karsı taraftaydı :KK48:

Back
X