- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.101
Hmm iyi toparladınHahaha hayır neşe olarak
Ama zaten öyle olur, başkalarına çok güzel fikir verirsin ama kendin uygulayamazsın :)tamamen onlar bana o muameleyi yapıyor, yoksa ilişki danışmanı olacak pğotansiyelim bile yok
bir kere nişanlısından ayrılmış bir kere de nişandan dönmüş birine çok güzel bir teklifte bulundun sen şimdi
alıntılardan takip etmek daha rahat oluyor sanıırm bu durumda, yoksa devreler karışıyor iyiceHerkes kendi kafasindabende takip edemiyorum,saldim
Hep öyle düşünüyordum amaHmm iyi toparladın
Ama zaten öyle olur, başkalarına çok güzel fikir verirsin ama kendin uygulayamazsın :)
Hmm iyi toparladın
Ama zaten öyle olur, başkalarına çok güzel fikir verirsin ama kendin uygulayamazsın :)
Memleket neresi canimananemle dedemi ziyerete geldim :)
Aynen bende o yolla ilerliyorum yoksa boyle olcam --->  alıntılardan takip etmek daha rahat oluyor sanıırm bu durumda, yoksa devreler karışıyor iyice
Yedim sayHep öyle düşünüyordum ama
:) Eskiden bende öyleydim, sonradan bende uygulamaya başladım, iyide yaptımben de durum tam olarak bu oluyor iştebi de ben uygulayamadım bakın ne haldeyim, siz uygulayın benim gibi olmayın durumu oluyor biraz
Hep boyle ki demi rahat akil veriyouz ama uygulayamiyoruz :)ben de durum tam olarak bu oluyor iştebi de ben uygulayamadım bakın ne haldeyim, siz uygulayın benim gibi olmayın durumu oluyor biraz
sakarya kuzumMemleket neresi canim
bir an öyle oldum sonra toparladım zaten bendeAynen bende o yolla ilerliyorum yoksa boyle olcam --->  
benim uygulayacak biri yok işte olsa bu sefer uygularım heralde:) Eskiden bende öyleydim, sonradan bende uygulamaya başladım, iyide yaptım
Bdv de kuruyup gidicen dertten kederden gel buraya
Hep boyle ki demi rahat akil veriyouz ama uygulayamiyoruz :)
Ama sus diyor sonra konuşalım de diyor mümkün mü böyle birşey kavga varken ben susamam ki o susalım der ben daha çok çileden çıkarımHep boyle ki demi rahat akil veriyouz ama uygulayamiyoruz :)
O da bisey,en azindan toparlamissinbir an öyle oldum sonra toparladım zaten bende
Çıkıncaya saklarsın artık bildiklerini :)sakarya kuzum
bir an öyle oldum sonra toparladım zaten bende
benim uygulayacak biri yok işte olsa bu sefer uygularım heralde
Kim kiminle kavga ediyormus ki bir tartisma varsa biri mutlka susmasini bilecek canim mesela ben cok sinirliydim eskiden. Bi tartisma ciktiginda soylenirdim diklenirdim atese korukle giderdim m simdi ortyam gerilsim hemen kaciyorum odalara veya uzaklasiyorum vsAma sus diyor sonra konuşalım de diyor mümkün mü böyle birşey kavga varken ben susamam ki o susalım der ben daha çok çileden çıkarım
bi sussan kavga etmeeyceksiniz işte, sen de dertlenmeyeceksin sonra acaba benden sogudu mu diyeAma sus diyor sonra konuşalım de diyor mümkün mü böyle birşey kavga varken ben susamam ki o susalım der ben daha çok çileden çıkarım
bulundugum ortama çabuk adapte olurum benO da bisey,en azindan toparlamissin
tamamen onlar bana o muameleyi yapıyor, yoksa ilişki danışmanı olacak pğotansiyelim bile yok
bir kere nişanlısından ayrılmış bir kere de nişandan dönmüş birine çok güzel bir teklifte bulundun sen şimdi
Bdv de kuruyup gidicen dertten kederden gel buraya
Bukalemun gibi kizsin vesselam bi sussan kavga etmeeyceksiniz işte, sen de dertlenmeyeceksin sonra acaba benden sogudu mu diye
bulundugum ortama çabuk adapte olurum ben
Yaparim ben,özel yeteneklerim varAnemmm nasıl yaptın kıs bu alıntıyı hehe sevdim
gelirim de sunum hazırlıyorum arada bakıyorum KK'ya
Ama yarına söz buralarda olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?