- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.021
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-lafin-belini-kiralim-dedik.668167/page-4999Heyooooo nereye attiniz linki yahuuuuu
sende var ya adamin her yerini incelemissn 
Hahaha senin gozune girebilmek icin nelerimi vermezdim ah ulan ah hahahahaBiliyoz gozumuze sokma bari
Affedersin gibime geliyor benim iyi birisin sen iyiBu defalık affetsem mi bilemedim
Gözlerimi elimle kapatıp aradan baktım
Sen ne tatlısın kuzu yaSenin olmadigin yerde isim olmaz bu konuda cok net ve acigimmmm :)
Nurdan bana bu konuda pek akıl verdi çenemizi tutunca kavga etmiyoruz canım ben denedim onayladım sen de dene bak faydası var
Sonumu yakin mesafe ooooooo sagopa yeeeeeeeeHahahaa yanlış kişiyi karşıma aldım desene
Evet farkettim o zaman benim sonum pek iyi görünmüyor accık sussam iyiydi
Nurdan bana bu konuda pek akıl verdi çenemizi tutunca kavga etmiyoruz canım ben denedim onayladım sen de dene bak faydası var
Affedersin gibime geliyor benim iyi birisin sen iyi
anlat derdini yavrumNurdan bana da bi el at kurbanın oluuuuuyyyim
Yarin sabah konusalim yine kahvaltiya yapacak birseylerin tarifini ver cocugu sasirtayim azicik pinkom yaSen ne tatlısın kuzu ya
Sımardım, biyerlerim kalktı
Allah iyiliginizi versin sizin bu ne beeeee haha
Ama bir anda kocaman resim gözüme sokuldu, nasıl bakmayayımbi de bana laf ediyo bakeleee (pink)
anlat derdini yavrum
Nurdan bana da bi el at kurbanın oluuuuuyyyim
Sana müşteri gönderttimadım geçmiş burda
Ayneeennnbi de bana laf ediyo bakeleee (pink)
Hahaha senin gozune girebilmek icin nelerimi vermezdim ah ulan ah hahahaha
Yanlışşş.. Çocukta farkındaysa annen öyle baban böyle demen anlamsız canım savunsa haklısın..yavrum sevgilimin ailesi cok problemli
sevgilim hep benim tarafimi tutuyor ama
ben çok dirdir ediyorum hep annen böle baban böle annen sunu yaptı baban bunu yaptı diye
tutamıyorum kendimi
kavga ediyoruzçok kafaya takıyorum
Hmm tamam :)Yarin sabah konusalim yine kahvaltiya yapacak birseylerin tarifini ver cocugu sasirtayim azicik pinkom ya
Ama bir anda kocaman resim gözüme sokuldu, nasıl bakmayayım
Hep carrie hahahAllah iyiliginizi versin sizin bu ne beeeee haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?