- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.001
Keske bi abim falan olsaydi be yabiz ne zaman lider oalcak ya da farkı açacak olsak o maçı kaybediyoruz, o yuzden bu akşam şaşırmadım pek.
ama lig uzun diye teselli ediyorum kendimi
vuhuuuuumerakla bekliyorum bebek
Maşallah hiçbirşeyden geri kalmamışsın :)yaa partiye gittik ünivde hem kız hem erkek striptizciler vardı
bilmiyodum giderken ikisi de bilmeden oldu
sen leoparlıyı deyince aklıma o geldi
ne kızıyon be
Dur bakalım bulursak söyleyelim :)Gormedm canimbenim pcden girdigimde gecmise bakarim tatlimm
Özelden baktım da canım benim senin ne derdin var öyle eve dert yakışmıyor bak bilesin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-lafin-belini-kiralim-dedik.668167/page-4999Carrinin resim koyduğu sayfa kaçtı?
İnşallah canım inşallah en büyük temennim o inandertler biter inş kuzum yaa
:) ben margaya gelme desem o da gelmez :)Topiğin sahibi de senmişsin oh iyi o zaman yoksa bir gelip bir gelmicektim çok sık gelme dedi pink
keşke olsaydıKeske bi abim falan olsaydi be ya
Aman kuzum sen ona ne bakiyorsun o beni de kovuyor gidiyorum brm diyip cikiyorum sonra tekrar geliyorumm ha bire kovuyo beniTopiğin sahibi de senmişsin oh iyi o zaman yoksa bir gelip bir gelmicektim çok sık gelme dedi pink
Maşallah hiçbirşeyden geri kalmamışsın :)
Dur bakalım bulursak söyleyelim :)
Harbinin attığı linke bakAman kuzum sen ona ne bakiyorsun o beni de kovuyor gidiyorum brm diyip cikiyorum sonra tekrar geliyorumm ha bire kovuyo benibizle igilenmiyorsun diyor hain sisman
Senin olmadigin yerde isim olmaz bu konuda cok net ve acigimmmm :):) ben margaya gelme desem o da gelmez :)
:) ben margaya gelme desem o da gelmez :)
Aman kuzum sen ona ne bakiyorsun o beni de kovuyor gidiyorum brm diyip cikiyorum sonra tekrar geliyorumm ha bire kovuyo benibizle igilenmiyorsun diyor hain sisman
Bi denesin bideneee
Iftiramı atıyorum ? Ilgilenmiyon bazenAman kuzum sen ona ne bakiyorsun o beni de kovuyor gidiyorum brm diyip cikiyorum sonra tekrar geliyorumm ha bire kovuyo benibizle igilenmiyorsun diyor hain sisman
Biliyoz gozumuze sokma bariSenin olmadigin yerde isim olmaz bu konuda cok net ve acigimmmm :)
İnşallah canım inşallah en büyük temennim o inan
Bu defalık affetsem mi bilemedimHahahaa yanlış kişiyi karşıma aldım desene
Evet farkettim o zaman benim sonum pek iyi görünmüyor accık sussam iyiydi
sende var ya adamin her yerini incelemissn 
Nurdan bana bu konuda pek akıl verdi çenemizi tutunca kavga etmiyoruz canım ben denedim onayladım sen de dene bak faydası vargerci ben aynı ben sevgili de aynı sevgili oldukca niye bitsin ki
böyle devam eder
ya adetime son 8-10 gün kala ben çdk cadılaşırum her ay aynı günler kavga ediyoruz bunu farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?