- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #51.041
Yanlışşş.. Çocukta farkındaysa annen öyle baban böyle demen anlamsız canım savunsa haklısın..
cenemi tutamiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlışşş.. Çocukta farkındaysa annen öyle baban böyle demen anlamsız canım savunsa haklısın..
Senin bu capslerin beni benden aliyorAyneeennn![]()
![]()
Hmm böyle bakınca suçsuzsun :)işte ben deee pub a bi girdim
Aman tanrım didim
vucutlu tek boxer ve papyonlu adamlar
nasıl bakmayım
fotosu bile duruyo yeminle![]()
Sonumu yakin mesafe ooooooo sagopa yeeeeeeee
Teşekkür ettimHadi bakalım bi kerelik ettim gitti
![]()
aranıyorsun sen kuzum ya, adam senin tarafını tutuyorsa dırdırı niye ediyorsun ki? ne yapabilirs sonuçta onlar da annesi ve babası. atamaz da satamaz da.yavrum sevgilimin ailesi cok problemli
sevgilim hep benim tarafimi tutuyor ama
ben çok dirdir ediyorum hep annen böle baban böle annen sunu yaptı baban bunu yaptı diye
tutamıyorum kendimi
kavga ediyoruzçok kafaya takıyorum
![]()
Sana müşteri gönderttim![]()
86lıyım ben, madem sordun piçlik değilmi kendin hesaplaTeşekkür ettimBayanın yaşı sorulmazmış ama merak ettim yaşlarınız kaç
aranıyorsun sen kuzum ya, adam senin tarafını tutuyorsa dırdırı niye ediyorsun ki? ne yapabilirs sonuçta onlar da annesi ve babası. atamaz da satamaz da.
ayrıca şöyle bişey de söyleyim, onun ailesine söyledigin her lafın karşılığında ona da senin ailene laf söylemesi için izin vemriş oluyorsun. yarın birgun ailen onun hoşuna gitmeyecek bişey yaparsa eğer o da istedigi gibi serzeniş edebilecek, ve bi düşün bakalım bunu kaldırabilecek misin
aldım kabul ettim bende![]()
Abowww, ağzından yel alsın, niye kopuyormuş çenemiz :)az bı susun ya az bı susunnnn cenenızzzz kopsunnnn![]()
Benim yasim 21 canim ruhum kac hissediyor biliyorumm senin yasin kac :)Teşekkür ettimBayanın yaşı sorulmazmış ama merak ettim yaşlarınız kaç
kopsun banane en once margarininkı kopsunAbowww, ağzından yel alsın, niye kopuyormuş çenemiz :)
Zar zor konuşuyor zaten, koparsa hiç göremeyiz topiktekopsun banane en once margarininkı kopsun![]()
Nurella capsi gibi bakiyorum sana suan bayan tomsaz bı susun ya az bı susunnnn cenenızzzz kopsunnnn![]()
Daha dur ben sana neler edicemSenin bu capslerin beni benden aliyor
Benden 6 yaş büyüksün demek saygım sonsuz ben 22 olduğuma göre bu durumda 28 oluyorsun sanıyorum86lıyım ben, madem sordun piçlik değilmi kendin hesapla![]()
Benim yasim 21 canim ruhum kac hissediyor biliyorumm senin yasin kac :)
haklısın canım kendimi nasil tutablirm peki![]()
Dün meyra sana dörtlük yolladiydi, gördün mü :)Daha dur ben sana neler edicem![]()
Neler etcen neler etcen azicik citlativer bu arada makyaj yarismasinda ki makyaj resimlerinr baktiniz mi cok guzel seyler var yaDaha dur ben sana neler edicem![]()
Ne dortlugu? Banliydim ya ben,bildirim yoktu meyradan gormedimDün meyra sana dörtlük yolladiydi, gördün mü :)