• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ayneeennn :63:

3R57mr.jpg
Senin bu capslerin beni benden aliyor

yavrum sevgilimin ailesi cok problemli
sevgilim hep benim tarafimi tutuyor ama
ben çok dirdir ediyorum hep annen böle baban böle annen sunu yaptı baban bunu yaptı diye
tutamıyorum kendimi
kavga ediyoruzo_O çok kafaya takıyorum o_O
aranıyorsun sen kuzum ya, adam senin tarafını tutuyorsa dırdırı niye ediyorsun ki? ne yapabilirs sonuçta onlar da annesi ve babası. atamaz da satamaz da.
ayrıca şöyle bişey de söyleyim, onun ailesine söyledigin her lafın karşılığında ona da senin ailene laf söylemesi için izin vemriş oluyorsun. yarın birgun ailen onun hoşuna gitmeyecek bişey yaparsa eğer o da istedigi gibi serzeniş edebilecek, ve bi düşün bakalım bunu kaldırabilecek misin o_O
Sana müşteri gönderttim:KK53:

aldım kabul ettim bende :KK53:

aranıyorsun sen kuzum ya, adam senin tarafını tutuyorsa dırdırı niye ediyorsun ki? ne yapabilirs sonuçta onlar da annesi ve babası. atamaz da satamaz da.
ayrıca şöyle bişey de söyleyim, onun ailesine söyledigin her lafın karşılığında ona da senin ailene laf söylemesi için izin vemriş oluyorsun. yarın birgun ailen onun hoşuna gitmeyecek bişey yaparsa eğer o da istedigi gibi serzeniş edebilecek, ve bi düşün bakalım bunu kaldırabilecek misin o_O

aldım kabul ettim bende :KK53:

haklısın canım kendimi nasil tutablirm peki :(

haklısın canım kendimi nasil tutablirm peki :KK43:

2 düşünüp 1 konuşarak tutacaksın canım bunun başka yolu yokki. kendini telkin edeceksin sürekli, adamın suçu yok çünkü.
arkadaşı olsa böyle davranan dersin ki bir daha görüşme, ama ailesi için diyemezsin de. ne yaparlarsa yapsın o insanlar senin sevdigin adamın dunyaya gelmesine sebep olmuşlar, sırf bu yuzden bile olsa susmak zorundasın.

Back
X