- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #51.061
Hayır eşim hep 19 olduğumu söyler, nikahlı kocam yalan söyleyecek hali yok, ona güvenmeyi tercih ediyorumBenden 6 yaş büyüksün demek saygım sonsuz ben 22 olduğuma göre bu durumda 28 oluyorsun sanıyorum
Benim de 22 iyi yakınmışız sevindim ruhum benimde öyle ama hayat işte..
2 düşünüp 1 konuşarak tutacaksın canım bunun başka yolu yokki. kendini telkin edeceksin sürekli, adamın suçu yok çünkü.
arkadaşı olsa böyle davranan dersin ki bir daha görüşme, ama ailesi için diyemezsin de. ne yaparlarsa yapsın o insanlar senin sevdigin adamın dunyaya gelmesine sebep olmuşlar, sırf bu yuzden bile olsa susmak zorundasın.
SürpüzzzNeler etcen neler etcen azicik citlativer bu arada makyaj yarismasinda ki makyaj resimlerinr baktiniz mi cok guzel seyler var ya
Bak bak dün gece yazdı.Ne dortlugu? Banliydim ya ben,bildirim yoktu meyradan gormedimdur gecmise bakayim
Yoksa bu mu isine geliyoHayır eşim hep 19 olduğumu söyler, nikahlı kocam yalan söyleyecek hali yok, ona güvenmeyi tercih ediyorum
Evet bende bayildim harikaydi :)Sürpüzzzevet ben baktim,oy kullandim da. 10 numara cok hostu
nıye zor konusuyo nazmı yapıyo yoksa yolıyımmı sacınıZar zor konuşuyor zaten, koparsa hiç göremeyiz topikte
bende sana ozlem gıbı bakarım o zamanNurella capsi gibi bakiyorum sana suan bayan toms
ufff insaAllah canımzaten son kavgamizdan sonra sesimi daha da cıkaramam hedalde
sütten ağzı yanan misali
umarım askımız yeniden tazelenir
Ben 7ye verdim oyumuEvet bende bayildim harikaydi :)
Biraz mola verelimmmm kahve arasi :)
Yok kıyamam ona, sen yapma. kendim döverimnıye zor konusuyo nazmı yapıyo yoksa yolıyımmı sacını
bende sana ozlem gıbı bakarım o zaman
Yapma tolisim ya o yuz ifadelerine yuregim dayanmaz nolurnıye zor konusuyo nazmı yapıyo yoksa yolıyımmı sacını
bende sana ozlem gıbı bakarım o zaman
Zaten gün aşırı geliyonfazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş korkuyorumm :)
gün aşırı mı gelsek sohbete
boşuna adamı kendinden uzaklaştırıp huzurunuzu kaçırırsın canım. ben cerene de aynısını diyorum hep, ayrılmaya niyetiniz yoksa bazı şeyleri kafanıza takmayın.
he yok çok büyük problemse aylarca sürsün mevzu sorun değil, ama değişmeyecek ve ufak şeyler için boşuna yıpratmayın ne ilişkinizi ne kendinizi
Siz beni birde pc de yakalayin o zaman hic susmak bilmiyorum :) suan zor oluyor bundanfazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş korkuyorumm :)
gün aşırı mı gelsek sohbete
Her telden çalıyoruz :) Bizde yok yokbirileri makyaj konuşuyor, birileri saç baş yolma peşinde, birileri de ilişki analizi yapıyortopik resmen uçmuş ya
Zaten gün aşırı geliyon
birileri makyaj konuşuyor, birileri saç baş yolma peşinde, birileri de ilişki analizi yapıyortopik resmen uçmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?