- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.981
Gorursun bu sefer oluyor mu olmuyor mu diyeben aylar önce geliyordum onu hatırlıyorum da baya oldu uğramadım hiç buralara, almış yürümüşsünüz siz
bul valla marga, o kadar yinge dedin dedin hala icraat yok
kurtulmak isteyen var mı ki yavrumdoğru ya bi hatır sorayım ben, arkamdan nerden geldi bu dagdan inme demesinler
PEki arada uğrarım madem ne yapalım artıkO kadarda gelme
Siz rehavete kapılmazsınız satılmış hakemler bırakmaz. Fb Gs için çalışıyorlar.
:) Pekde usluymuşsun sen, tamam neyse vazgeçtim gel bıktır :)PEki arada uğrarım madem ne yapalım artık
O eltilerin gorumcelerinin sayesine kafayi siyirmis valla gormedim koysana link canimCarrie nin paylaştığı leoparlı erkeğı gördün mü
Tabi gittiğim topiğin kurallarına uyarım ben:) Pekde usluymuşsun sen, tamam neyse vazgeçtim gel bıktır :)
Alisirsin zamanla canim:)iyice alıştım ama yine de q kadar hizli yazamıyorum
baba eski toprak
F kullanıyor halen yaw
Carrie nin paylaştığı leoparlı erkeğı gördün mü
Diyorum ya canım bıktırana kadar gelirim benim dertlerim bitmiyor malum azıcık kafa dağıtırımgel bacım gel
Tabletten dün deği. Önceki günün sayfasını zor bulurum :) Burda paylaştı. Nasıl görmedin?O eltilerin gorumcelerinin sayesine kafayi siyirmis valla gormedim koysana link canim
Butopikte hic kural yok kiTabi gittiğim topiğin kurallarına uyarım ben
biz ne zaman lider oalcak ya da farkı açacak olsak o maçı kaybediyoruz, o yuzden bu akşam şaşırmadım pek.O kadarda gelme
Siz rehavete kapılmazsınız satılmış hakemler bırakmaz. Fb Gs için çalışıyorlar.
vuhuuuuuGorursun bu sefer oluyor mu olmuyor mu diye
Pardonda senin orda ne işin vardı?ben gördüüm
bişey dicem ama fake demeyin nolur
ben iki kere erkek striptizcilerin olduğu partiye gittim
süperdi
Diyorum ya canım bıktırana kadar gelirim benim dertlerim bitmiyor malum azıcık kafa dağıtırım
Pardonda senin orda ne işin vardı?
Gormedm canimbenim pcden girdigimde gecmise bakarim tatlimmTabletten dün deği. Önceki günün sayfasını zor bulurum :) Burda paylaştı. Nasıl görmedin?
Carrinin resim koyduğu sayfa kaçtı?Nerdesinnnn carrieeee 
Sesime gel kuşuuummm  
Topiğin sahibi de senmişsin oh iyi o zaman yoksa bir gelip bir gelmicektim çok sık gelme dedi pinkButopikte hic kural yok ki
Özelden baktım da canım benim senin ne derdin var öyle eve dert yakışmıyor bak bilesinhee yaaa ikimizde dert bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?