• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bende pinkodan yardim aliyoru canim. Abiye gelinlik icin arkadasim bi site onerdi yurt disindan geliyor o kadar ucuz ve unlu mrkalarinkiyafetleri var ki tuhaf bi adi vardi. Arkadasi sorar sana da soylerim! Canim
Benim düğünüme var daha nişan için abiye çok iyi olabilir aslında sevinirim canım çünkü hiç bir fikrim yok benim bazen vazgeçesim nikahtan evlenesim gelmiyor değil:KK48:

aa sen de mi burdaydın :KK53: ben marganın beşiktaş muhabbeti yaptıgını görünce daldım direk ama burası baya iyiymiş ya, sevdim :KK48:

lig için tabiki iyi temennilerde bulunamayacagım ama şampiyonlar liginde sonsuz destekçinizim :KK48::KK48:
Kizim! Sen buraya kac kere yazmistin hatirlamiyor musun valla biz gece gunduz burdayiz bu sefer koca bulcam sanahahaha :)a

Bıktırana kadar gelirim ben seve seve:KK45:
O kadarda gelme:KK70:
eğer rehavete kaıplmazsak, hakemler de doğru kararler verirse ben de çok umutluyum. sağlam kadro kurduk, güzel de kenetlendik, 100. yıldaki beşiktaşı çağrıştırıyor bana futbolcuların hareketleri :KK51:
Siz rehavete kapılmazsınız satılmış hakemler bırakmaz. Fb Gs için çalışıyorlar.

Kizim! Sen buraya kac kere yazmistin hatirlamiyor musun valla biz gece gunduz burdayiz bu sefer koca bulcam sanahahaha :)a

ben aylar önce geliyordum onu hatırlıyorum da baya oldu uğramadım hiç buralara, almış yürümüşsünüz siz :KK53:
bul valla marga, o kadar yinge dedin dedin hala icraat yok :KK70:
Benden kuruluşun yok canım farkettin demi o topikte olmasa burada :KK53: Şimdi et sende birşeycik olmaz :KK53:
kurtulmak isteyen var mı ki yavrum :KK8: doğru ya bi hatır sorayım ben, arkamdan nerden geldi bu dagdan inme demesinler :KK53:

Back
X